dog-fox написав:
И еще вопрос: как должны развиваться события, если положительные решения (в пользу допустим пенсионера-чернобыльца) принятые, судом ПИ ( НЕ сокращенное производство) и апелляционным судом, лет так через 5 отменит суд кассационной инстанции???
Стаття 265. Поворот виконання судових рішень
Заяву про поворот виконання може бути подано протягом одного року з дня виникнення підстав для повороту виконання.
Стаття 266. Особливості повороту виконання в окремих категоріях адміністративних справ
1. Поворот виконання постанови про відшкодування шкоди, завданої суб'єктом владних повноважень каліцтвом, іншим ушкодженням здоров'я або смертю фізичної особи, постанови про присудження виплати пенсій чи інших періодичних платежів з Державного бюджету України або позабюджетних державних фондів, а також постанови про присудження виплати заробітної плати чи іншого грошового утримання у відносинах публічної служби допускається, якщо скасована постанова була обґрунтована на повідомлених позивачем завідомо неправдивих відомостях або поданих ним підроблених документах.
Я думаю,что решения 2-3 летней давности оспорить ПФ не сможет(надеюсь документы правдивые и не подделаные),а те что вступили в ЗС недавно-тут есть опасность.Хотя в нашей стране можно ожидать чего угодно.У меня,например,аж ДВЕ апеляционных ухвалы

, в обоих случаях ПФ отказано.