был бы мир и покой в Украине..
mekena, чому Ви знову у пошуках ворога ( і знову у всьому винна ЗУ). У нас ніколи не звинувачували донецьких, що обрали злочинців до влади. Винили своїх - 7% противсіхів, ющенківців, пофігістів, котрі не голосували. Чи хоч хто з Львівщини приїзжав керувати в Донбас? А з шахтарського краю до нас їхали і їхали "менеджери", щоб контролювати грошові потоки. У конкретні кишені. Я впевнений, що і майдан, і правий сектор, і Свобода - спільний донецько-російський проект. І вже не раз це говорив. Абсолютний "мир и покой" є тільки на кладовищі. НЕ ВАРТИЙ УВЕСЬ ВАШ ДОНБАС отих сотень смертей. Сотням сиріт ніхто батька не замінить. І це тільки тому, що у Вас хочуть Путіна. Ми уже з Вами не раз сперечались, можемо ще раз, щоправда результату знову не буде, бо у нас різна шкала цінностей. Вас і надалі чомусь хвилюють наші памятники і наші герої. Скільки Вам ще потрібно російських ракет на голову, щоб ви прозріли, що не у них справа? І російській мові ніщо абсолютно не загрожує.
Можна мовчати - що, зрештою і робиться. Чи багато Ви читали про тих тисячі переселенців із Криму і Донбасу, котрі сьогодні живуть у нас? Хочеш зробити щось добре, зроби і забудь, і не очікуй на подяку. Так прийнято. Так робиться.
Я багато разів пробував допитатись, що ж хоче Донбас? Коротко і зрозуміло. Так і не почув. То за які цінності мають гинути наші діти?
Щоб не «кошмарити» країну. Щоб не демотивувати. Щоб не поглиблювати розкол.
А Вам не здається, що кошмарять і розколюють зовсім не у нас. Якийсь придурок потряс прокурорського працівника за грудки - і кілька мільйонів людей задля справедливості взялись за ПЗРК і міномети, котрі під ліжками лежали? Так у Вас же самі себе гроблять. Скільки уже мирних людей загинуло? І скільки ще загине? Заради чого????? Чим би воно, оте невідомо що і за що, не закінчилось, хто буде відбудовати все зруйноване, зірване (мости, заводи, підприємстваі т.д.)?
Я сподіваюсь, що нашої з Вами розмови ніхто не читає, на цьому заблудлому форумі. Але знаю, що є батьки, готові поїхати і відомстити за синів. Це люди нашого віку, і їх уже нічого на цьому світі не тримає. Як ніщо їхньому горю не допоможе. Не хочу продовжувати - самі розумієте і знаєте, що це не пусті обіцянки, адже походите звідти.
Я не бачу сьогодні жодного виходу - і це мене найбільше лякає. А Ви й надалі, замість озирнутись довкола себе, шукаєте винних на ЗУ і за океаном.