Богдан написав:
Александр написав:
Богдан написав:
Клопотання необхідно не просто здати, - їх потрібно написати в 2-х примірниках, зареєструвати в канцелярії і постаратись в цей же день отримати необхідні документи – ксерокопії по клопотанню 1 (заява в УПФ, лист-відмова УПФ, позовна заява, заперечення на позовну заяву і, якщо є, апеляційна скарга) і ВЛ по клопотанню 2.
Все потрібно зробити швидко, поки Ваша справа ще перебуває в суді ПІ і не направлена до КААС.
Перепрошую за таку «деталізацію», але, думаю, вона Вам не зашкодить.
Успіху.
P.S. Поки що я б жодних заяв до суду щодо роз`яснення судового рішення не писав - спочатку потрібно глянути на аналогічні роз`яснення Вашого суду ПІ та вивчити "практику" Ваших УПФ та ДВС. Інакше можна наламати дров ...
Все потрібно зробити швидко, поки Ваша справа ще перебуває в суді ПІ і не направлена до КААС.
Перепрошую за таку «деталізацію», але, думаю, вона Вам не зашкодить.
Успіху.
P.S. Поки що я б жодних заяв до суду щодо роз`яснення судового рішення не писав - спочатку потрібно глянути на аналогічні роз`яснення Вашого суду ПІ та вивчити "практику" Ваших УПФ та ДВС. Інакше можна наламати дров ...
Заявления я написал придерживаясь образцов, что в суде. Написал в двух экземплярах и сегодня сдал в канцелярию с отметкой на вторых экземплярах. Сказали позвонить завтра. Заявление по поводу разъяснения принятого решения я не писал. Уж больно настойчиво мне это сделать рекомендовали в ПФ! Насторожило...