Список форумів Проблеми чорнобильців Загальні питання чорнобильців Монетизація пільг: оплата ЖКГ

Монетизація пільг: оплата ЖКГ

Крім пенсійних
dog-fox Аватар користувача
SuperModerator

Похоже надо готовиться к тому, что придется самостоятельно оплачивать коммунальные услуги.
Moderator

Borzow Аватар користувача
эксперт

dog-fox написав:
Похоже надо готовиться к тому, что придется самостоятельно оплачивать коммунальные услуги.

Разговаривал с соседкой,говорит получила ещё числа 5,но у неё субсидия,раньше мы получали всегда почти одновременно.
Должны же выплатить,пока не собираюсь оплачивать с пенсионных!
Теория - это когда все всё знают, но ничего не работает.
Практика - это когда всё работает, но никто не знает почему.
Мы совмещаем теорию и практику - У НАС НИХРЕНА НИЧЕГО НЕ РАБОТАЕТ И МЫ НЕ ЗНАЕМ ПОЧЕМУ!!!

ЧАЭС BORIS участник

Сегодня пришли на ощад (безнал)

Олдыш участник

Borzow написав:

Ощад (коли я був по безналу ) проводив операцію до 20 числа включно. Так що ще законний тиждень є. Отримала Черкаська- отримають і інші. Або всім- або нікому. Це пільга в разі затримки виплати не думаю що будуть якісь санкції при оплаті після 20 чисел. Раз платив 25 - нічого, без питаннь і пені

Borzow Аватар користувача
эксперт

Borzow написав:

Сегодня зашли за ЖКХ,вчера поступили за питание!
Теория - это когда все всё знают, но ничего не работает.
Практика - это когда всё работает, но никто не знает почему.
Мы совмещаем теорию и практику - У НАС НИХРЕНА НИЧЕГО НЕ РАБОТАЕТ И МЫ НЕ ЗНАЕМ ПОЧЕМУ!!!

mekena Аватар користувача
Site Admin

Тоже зашли.
Смерть рашистским оккупантам!

МАН Аватар користувача
активист

Зайшли тільки що, сума трошки менша.
Найсправедливіші закони не врятують від беззаконня, коли до влади приходять мерзотники.
( Е. Севрус)

SuperModerator

Интересная ситуация - зашла финансовая помощь от Министерства Социальной Политики(ПриватБанк), сумма - 2298,78 грн., при этом банк снял 11,49 грн. (0,5%) комиссии с этой суммы.
И платеж обозначен как ДОХОД. Раньше этот платеж назывался - ЦЕЛЕВОЕ ПОСТУПЛЕНИЕ. Какой-то странный платеж, государственный банк содрал с государства проценты за перевод )))
Moderator

МАН Аватар користувача
активист

dog-fox написав:
Интересная ситуация - зашла финансовая помощь от Министерства Социальной Политики(ПриватБанк), сумма - 2298,78 грн., при этом банк снял 11,49 грн. (0,5%) комиссии с этой суммы.
И платеж обозначен как ДОХОД. Раньше этот платеж назывался - ЦЕЛЕВОЕ ПОСТУПЛЕНИЕ. Какой-то странный платеж, государственный банк содрал с государства проценты за перевод )))

Схоже це у всіх так.
Найсправедливіші закони не врятують від беззаконня, коли до влади приходять мерзотники.
( Е. Севрус)

mekena Аватар користувача
Site Admin

Да, и у меня комиссия 12,56.
Обозначен, как доход, безналичное зачисление, финансування соц.допомоги від МСП.
Смерть рашистским оккупантам!

Олдыш участник

dog-fox написав:
Интересная ситуация - ,....государственный банк содрал с государства проценты за перевод )))

А ще ви свої кошти доплатите за 2 м³ газу , які знято за переказ. Кому? Я Фірташу мабуть. Чи чий там обл.газ.
А вообще це така дрібниця...
P.S.Зайшов глянув. Копійка в копійку ,лютий, березень квітень , без комісій. Платник- УПСЗН, Призначення виплати як і раніше- пільги,субсидії . Нове оце:згідно постанови кабмін № 215 від 7.03.2022р.

SuperModerator

Олдыш написав:
Нове оце:згідно постанови кабмін № 215 від 7.03.2022р.

Я так понимаю, что согласно этой постанове, теперь все выплаты идут через ОщадБанк, т.е. ПФУ, УТиСЗН перечисляют деньги на ОщадБанк, а он переводит деньги ИЛИ на счета(карты) своим клиентам ИЛИ на счета клиентов в ДРУГИХ банках, а те банки уже взымают комиссию с таких переводов.
Moderator

ЧАЭС BORIS участник

У меня тоже снимают %. Соцзащита перечисляет ощаду одну сумму, а те поставщикам услуг перечисляют где-то на 15-18 грн меньше.

SuperModerator

ЧАЭС BORIS написав:
У меня тоже снимают %. Соцзащита перечисляет ощаду одну сумму, а те поставщикам услуг перечисляют где-то на 15-18 грн меньше.

У вас монетизация безналичная?
Moderator

ЧАЭС BORIS участник

У вас монетизация безналичная?
Да.

Олдыш участник

ЧАЭС BORIS написав:

СМС повідомлення в ощаді не по тарифу оператора. Були наче по 7 грн.шт. Зараз не знаю

Олдыш участник

dog-fox написав:
Олдыш написав:
Нове оце:згідно постанови кабмін № 215 від 7.03.2022р.

Я так понимаю, что согласно этой постанове, теперь все выплаты идут через ОщадБанк, т.е. ПФУ, УТСиЗН перечисляют деньги на ОщадБанк, а он переводит деньги ИЛИ на счета(карты) своим клиентам ИЛИ на счета клиентов в ДРУГИХ банках, а те банки уже взымают комиссию с таких переводов.

Отримую і отримував в Ощаді. Небуло і останній місяць теж нема комісії.

SuperModerator

Олдыш написав:
Отримую і отримував в Ощаді. Небуло і останній місяць теж нема комісії.

В Ощаді комісії нема, тому що він кошти отримує від держави першим.
Moderator

Олдыш участник

Я так зрозумів, в Бориса теж рахунок в Ощаді. І знято комісію

ЧАЭС BORIS участник

Я так зрозумів, в Бориса теж рахунок в Ощаді. І знято комісію.

На сайте Ощада в личном кабинете одна сумма, а на перечислении поставщикам (обл.газу) меньшая сумма. У меня вся сумма уходит на оплату газа с моей доплатой.

SuperModerator

ЧАЭС BORIS написав:
Я так зрозумів, в Бориса теж рахунок в Ощаді. І знято комісію.

На сайте Ощада в личном кабинете одна сумма, а на перечислении поставщикам (обл.газу) меньшая сумма. У меня вся сумма уходит на оплату газа с моей доплатой.

Видно расчетный счёт поставщика газа не в Ощаде, поэтому ТОТ банк и снимает комиссию.
Moderator

Vitaly_UA участник

На 27 апреля, в Черкассах компенсация 0. Практически все положенные выплаты отсутствовали.

Vitaly_UA участник

Сьогодні був місцевому райвиконкомі що до виплат за харчування та чому нема монетизації за ЖКП. Як повідомили мені, то монетизацію скасували і цю функцію у них забрали. Дали телефон гарячої лінії Мін.соц.політики (044) 289-70-60, але дозвонитись туди я так і не зміг. Як тепер платити комуналку відповіді немає. В результаті за квітень тепер є заборгованість, бо чекав до останього, але марно.
Також утворилась заборгованість мені щодо компенації за харчування, бо спеціаліст не подав вчасно мої документи і пішов у відпустку. В результаті вони оформили звернення тільки у квітні. Те що вони не працювали у перші три тижні, а потім не було прийому бо не було кому його вести, і що це не з моєї вини для них не аргумент. Крім того, діюче законодавство говорить що при первинному зверненні, виплати назначаються з моменту звернення, а при зміні статусу - з моменту настання такого права. Вони не враховують законні норми а діють так як їм заманеться або як каже керівництво. Коли у кабінет зайшла їх керівник, вони затребували у мене копію протоколу засідання комісії департаменту соцполітики. На що я відповів їм що це не мої проблеми а їх прямі функції беспосередньо контактувати та требувати необхідні документи.
Отже цирк у Черкасах продовжується.
І ще сказали що виплат на 7 травня до дня перемоги також не буде.

SuperModerator

dog-fox написав:

Приват сегодня вернул на мой счёт 11,49 грн. ранее взятой комиссии, за перевод монетизации.
Moderator

МАН Аватар користувача
активист

dog-fox написав:
dog-fox написав:

Приват сегодня вернул на мой счёт 11,49 грн. ранее взятой комиссии, за перевод монетизации.

Теж повернули.
( Е. Севрус)

Поперед.Далі

Повернутись до Загальні питання чорнобильців