mekena написав:
Тігіпко займеться зачисткою чорнобильців від псевдоліквідаторівУряд займеться перевірками чорнобильців. Про це сьогодні на засіданні Кабміну повідомив міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.
"Зараз ми ведемо дискусію з організацією "Союз Чорнобиль Україна" для того, щоб краще організувати перевірку осіб, яким надаються пільги. До 1998 року було проведено дві перевірки інвалідів-ліквідаторів. Після цього року перевірки не проводились", - уточнив міністр.
"Я хотів би, щоб ми відпрацювали цей порядок (перевірок - ред.), як це буде проходити з громадською організацією "Союз Чорнобиль", тому що нам потрібно їх в першу чергу підтримати", - додав чиновник.
"Там налаштовані абсолютно конструктивно - вони самі хотіли б, щоб чистота їхніх лав відбувалась, і щоб там не було людей, які б тим чи іншим незаконним чином виходили на ці пільги", - відзначив Тігіпко.
http://gazeta.ua/articles/politics/_tig ... riv/410976
При одной из таких "проверок" подошла моя очередь (внеочередная) на квартиру... Иннэта тогда не было, родители (наивные) думали, что подтвердить мне должен военкомат (давши запрос куда надо), часть была уже расформирована, в общем длилось подтверждение года 2, естественно мне были сняты льготы, очередь на квартиру и т.д. Потом я написал письмо от руки на имя командира в/ч 3350 (дай Бог ему здоровья, порядочный оказался мужчина, настоящий офицер)- прислал все подтверждения, но квартира... увы- ждать не будет. Потом пришло другое время- то время, в котором сразу все поменялись и мне сказали, что бы я искал Государство, которое меня туда посылало, так как все стало частное и квартиры нужно только покупать... Так я приобрел себе квартиру ("немного" переплатив по кредиту).
Так, что с этими "проверками" у меня нехорошее воспоминание..., как бы в сегодняшних проверках не пострадали невиновные, так как я раньше.
Зато у меня чистая совесть, и я могу сказать тов. Тигипко и Азарову, что держава на меня не слишком растратилась.