kla писал(а):Вчера пенсионер из Горловки выиграл суд о применении средней з/пл за 2008 г. при перерасчете пенсий![]()
Вперед, подавайте иски
kla писал(а):да нет, только вчера выиграл суд первой инстанции
Иск можно скачать по ссылке http://pension.ho.ua/download/pozov2009/Isk_02.rarkla писал(а):Некая Яблоновская Елена Леонидовна выиграла суд о применении при перерасчете пернсии з/пл за 2008 г., а не 2007 г.
Я у нее просила копию решения, т.к. судьи очнь любят посмотреть, как другие решают, то пока ни на просьбу на форуме ПФУ, ни на мои письма с просьбой - ответа нет, хотя я видела на форуме ПФУ, что она пытается ответить другому просителю.
Подождем...
Nickolas писал(а):Более развернутый иск киевлян находится здесь
Незважаючи на те, що 27 лютого 2009 р. був затверджений показник середньої заробітної плати (доходу) в середньому на одну застраховану особу у сумі 1573,99 гривень (одна тисяча п’ятсот сімдесят три грн 99 коп), який Який має бути застосований при визначенні коефіцієнту заробітної плати за 2008 рік при призначенні пенсій у відповідності з Законом України "Про загальнообов"язкове державне пенсійне страхування"...
vic писал(а):У цьому позові, на мій погляд, помилка (абзац третій):Незважаючи на те, що 27 лютого 2009 р. був затверджений показник середньої заробітної плати (доходу) в середньому на одну застраховану особу у сумі 1573,99 гривень (одна тисяча п’ятсот сімдесят три грн 99 коп), який Який має бути застосований при визначенні коефіцієнту заробітної плати за 2008 рік при призначенні пенсій у відповідності з Законом України "Про загальнообов"язкове державне пенсійне страхування"...
Цей показник не застосовується при визначенні коефіцієнту заробітної плати за рік...
Вернуться в Що робити, коли на нас наступають?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0
| |