Список форумов Різне Передвиборні пристрасті Осторожно!!! Скоро выборы. Началось?

Осторожно!!! Скоро выборы. Началось?

Політика и т.і.
Likvidator эксперт

Сообщения: 7606

facebook.com/olga.ajvazovska писал(а):
Вы не можете использовать Facebook, так как ваш аккаунт или действия в нем нарушают наши Нормы сообщества.

"СооПществу" не нравится olga.ajvazovska :shok: Смотрим информацию до вмешательства "сооПщества":
Про курйозну ситуацію із кримінальним відтінком написала у Facebook голова громадської організації «Опора» Ольга Айвазовська.

"Село Соснівка, Конотопський район, Попівська ОТГ, Сумщина. Працює незаконна ДВК, яка організовує голосування до сільської ради, громади, яка відмовляється входити до складу ОТГ. Діє вона за ідентичним номером, як і дійсна ДВК - 590211.Бюлетені надрукували самостійно", - повідомила Ольга Айвазовська.

За словами предстаниці "ОПОРИ" біля фейкової дільниці грає музика і людей запрошують на голосування, вони йдуть на самопроголошену дільницю замість справжньої, а на справжній дуже низька явка, адже вона в глибині села знаходиться і біля неї нічого не відбувається, люди не знають, що туди насправді потрібно йти.
...Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 157 КК України «Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії референдуму чи діяльності офіційного спостерігача». Встановлюються всі обставини події.

За оцінками юристів ОПОРИ відбулося порушення законодавства відповідно до статей ККУ:

Стаття 353. Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи - членами комісій. Карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Те саме діяння, пов'язане з використанням форменого одягу чи службового посвідчення працівника правоохоронного органу, карається обмеженням волі на строк до чотирьох років або позбавленням волі на строк до трьох років.

https://radiotrek.rv.ua/news/vybortsi_p ... 58660.html

Пред.

Вернуться в Передвиборні пристрасті