Список форумов Проблеми чорнобильців Різне - спілкування, пошуки, гумор Про "Союз Чернобыль Украины"

Про "Союз Чернобыль Украины"

Спілкування чорнобильців з різнобічних питань
Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
konchak писал(а):
із збільшенням пенсії на один процент розміру пенсії] за кожний рік роботи понад встановлений цим пунктом стаж. У всіх випадках пенсія не може бути нижчою за один і не може перевищувати десяти прожиткових мінімумів, установлених для осіб, які втратили працездатність.

Дві пенсії: перша не збільшена ,а друга збільшена на Х% розміру першої :?: :mda:

konchak участник

Сообщения: 166
Откуда: Львівщина
Марк, щиро радий Вас почути!
Думаю, що всі "ліві" одноденки мали одну проблему - відрядження за один день їм ставили, а от за два-три - ні, бо потрібно було ставити на довольство, приписувати до кухні і т.д. Ви чомусь зосереджуєтесь на одноденках військових. Проте, набагато більше таких серед цивільних. Усі начальники управлінь, автоколон, керівники банків, санстанцій і т.п. вважали справою гонору один день відмітитися в Чорнобилі. "Ваня, штампани там кілька відряджень". Але наказу по тресту чи главку не було, наказу на відрядження зверху, здебільшого, також, хіба що управляючому одне два відрядження заніс.
Згодом вони якимось дивним чином прибрали із визначення статусу фразу "працював у зоні за завданням уряду", а ще потім придумали п3.4 постанови 1210, додавши п.6.
Цитую, щоб не шукали
4) менше календарного місяця у 1986-1990 роках, за її
бажанням пенсія може обчислюватися виходячи із заробітної плати,
одержаної за роботу у зоні відчуження, за весь фактично
відпрацьований час, в одному із неповних календарних місяців
роботи протягом цих років, без додавання суми заробітної плати за
період роботи за межами зони відчуження. У такому разі заробітна
плата за весь фактично відпрацьований час ділиться на число
відпрацьованих днів, а одержана сума множиться на 25,4. Якщо дні
роботи припали на вихідні і святкові дні, розрахунок заробітної
плати проводиться у такому ж порядку, як і за роботу у робочі дні,
а доплата за вихідні і святкові дні, нарахована за фактично
відпрацьований час, з урахуванням установленої кратності додається
до суми обчисленої заробітної плати;

6. В усіх випадках премія, передбачена підпунктом 3 пункту 1
постанови Ради Міністрів УРСР, Укрпрофради від 10 червня 1986 р.
N 207-7 ( 207с-86-п ) (не більш як 400 карбованців на місяць), що
була визначена умовами оплати праці для осіб, які безпосередньо
брали участь у роботах, пов'язаних з ліквідацією наслідків
Чорнобильської катастрофи і запобіганням забрудненню навколишнього
природного середовища, після проведеного розрахунку додається
до суми обчисленого заробітку.


ось і весь фокус. Все інше, в тому числі і мораль, їм до лампочки.
Здоровя усім.
А щодо пенсії-пенсії. Законопроект 4502. Гляну, може і там те саме. Дякую за уважне прочитання

Makar Аватара пользователя
активист

Сообщения: 521
Откуда: Луганда
konchak писал(а):
Марк, щиро радий Вас почути!
Думаю, що всі "ліві" одноденки мали одну проблему - відрядження за один день їм ставили, а от за два-три - ні, бо потрібно було ставити на довольство, приписувати до кухні і т.д. Ви чомусь зосереджуєтесь на одноденках військових.

Приветствую,Ярослав!Заглядываю иногда,пока мысля ещё шевелится... :mrgreen:
Тут всё немного проще - эту тему более или менее я знаю,а другие(их гораздо больше,понимаю) не совсем...Потому и не лезу.Вот и с кухней так - не было в то время проблем с кухней.Приказов не читал,каюсь,но немного знаю систему,а при такой толчее и текучке,на довольствие ставили только при штабах(интерес только офицерского состава по пайкам и пайковым выплатам),и при длительных сроках(тут Вы правы).Но в подобных ситуациях работает принцип объём продуктов на количество человек,т.е. нужно только условное количество человек в сутки,которых необходимо накормить,с большим запасом учитывая текучку.Никаких документов не требуется,там своя бухгалтерия и проблем со списанием нет.
А вот по зонам очень интересная и качественная картинка получается - из 200 участников ЛПА,по 3-й зоне проходят только 8 чел....(данные по одному отряду) :mrgreen: К слову,доступ к этим данным закрыли после 2012 года,но они есть в социальных службах и ПФУ,и не есть секретными(пока) - все предприятия отправлявшие на работу по ЛПА работников,передавали данные по зонам работы,для начисления соц. выплат.Всё как положено - Ф.И.О.,дата пребывания,количество дней,зона,подпись первого руководителя,печать.В принципе,бомба замедленного действия для левых... :mrgreen:
Но Вы правы - нужен системный подход,слишком их много...
Слава СЧУ!!!

ВЛАДИМИР К. Аватара пользователя
Эксперт

Сообщения: 3111
С военнослужащими, военнообязанными и др. силовыми подразделениями более менее прозрачно с документами по ЛПА, что не скажешь о гражданских ЛПА. :mda:
Моя жизнь - Мои правила.
Не дай Вам Бог жить в эпоху перемен /Конфуций/

Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
konchak писал(а):
Патриот писал(а):
konchak писал(а):
із нарахуваннями усіх обов’язкових кратних доплат, премій та іншого, передбаченого законодавством на час ліквідації аварії. Дані нарахування консолідуються і додаються у повному розмірі до розрахункової заробітної плати незалежно від того, чи були вони фактично вчасно виплачені.
До чого тут зарплати? А це що.


Ви могли на час ліквідації і безробітним бути. Усім нарахують 30 днів із СЕРЕДНЬОГО по СРСР заробітку, і генералу, і солдату, і міністру, і безробітному. А далі все залежить від кількості днів у зоні і кратності.

Cуд першої інстанції нараховував:
Позивач позовні вимоги мотивував тим, що розрахунок грошового забезпечення за роботу (службу) в зоні Чорнобильської АЕС за період з 25.07.1986 року по 25.08.1986 року не відповідає фактичним обставинам, оскільки при заповненні довідки про фактичну заробітну плату у зоні відчуження не враховані положення окремих нормативно-правових актів часів Радянського Союзу, з яких знято гриф "секретно" та які є чинними.

Постановою Полтавського окружного адміністративного суду від 25 червня 2015 року позовні вимоги задоволено.

Задовільняючи позов, суд першої інстанції виходив з того, що відповідно до статті 10 Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" та положень статті 3 Закону України "Про правонаступництво України" позивачу, як учаснику ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, повинен бути проведений перерахунок заробітної плати, оскільки його робота за період ліквідації наслідків аварії має оплачуватись з обліком нормативно-правових актів Союзу Радянських Соціалістичних Республік, які стосуються ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

А ВАСУ ... скасовував:
Таким чином, правові наслідки для обчислення (перерахунку) пенсії за законодавством про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування має сума виплаченої, а не тільки нарахованої заробітної плати.

Суди не врахували зазначене і не перевірили, чи було фактично нараховане і виплачене позивачу грошове утримання з урахуванням нормативних актів з грифом "Таємно", прийнятих за часів Союзу РСР.

З огляду на викладене, колегія суддів Вищого адміністративного суду України приходить до висновку, що рішення судів попередніх інстанцій підлягають скасуванню з направленням справи на новий розгляд до суду першої інстанції.
:sad2:

lyezan активист

Сообщения: 1598
Откуда: Україна Славутич
Вспоминается пословица: "У семи нянек - дитя без глаза"... это очередная "разводиловка"? :mrgreen:
"ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ"... ПРО участь віце-президента ВГОІ "Союз Чорнобиль України" у засіданні робочої групи зі створення Чорнобильської Асоціації Народних Депутатів України.
15 червня 2016 року у приміщення Верховної Ради України відбулося засідання робочої групи зі створення Чорнобильської асоціації народних депутатів України, про яке повідомлялося в одному з номерів парламентського видання «Голос України». У засіданні взяв участь віце-президент Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», народний депутат України І, ІІ і ІІІ скликань Володимир Яценко. Учасники засідання, серед яких були народні депутати поточного і попередніх скликань, які мають «чорнобильський» статус, обговорили проект Статуту майбутньої асоціації, існуючі проблеми соціального захисту постраждалих громадян та шляхи їх законодавчого розв’язання, з урахуванням досвіду депутатів попередніх скликань, а також позиції громадських чорнобильських організацій.
Домовлено про подальші організаційні заходи зі створення такої асоціації, оскільки захист прав чорнобильців набуває дедалі більшої гостроти, про що свідчать акції протесту чорнобильців біля Верховної Ради, Кабінету Міністрів і Адміністрації Президента України. Координатору робочої групи зі створення Чорнобильської асоціації народних депутатів України, народному депутату України Арешонкову В.Ю. передані від ВГОІ «Союз Чорнобиль України» пропозиції щодо невідкладних заходів, які мають бути вжиті на законодавчому рівні, щодо поліпшення соціального захисту постраждалих. Йдеться, зокрема, про таке:

Сприяти відкликанню законопроектів №4650 і №4602, які категорично не сприймаються чорнобильської громадськістю.
Основою для подальшої співпраці має бути:
розгляд на сесії Верховної Ради України і прийняття законопроекту №4442 (4442-1). Цей законопроект – результат майже річної співпраці Мінсоцполітики України з громадськими чорнобильськими організаціями;
внесення повторно законопроекту №2093 (скорегованого). Одночасно з розглядами цього законопроекту можна розглянути й пропозиції про вилучення тих норм Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок чорнобильської катастрофи», які відпрацювали своє і втратили актуальність.

Кстати...о каких нормах Закона идёт речь? или это на их усмотрение?
Сегодня хорошо, а будет ещё хуже.

Borzow Аватара пользователя
эксперт

Сообщения: 771
Откуда: Донбасс
Інформаційне повідомлення 23 06 2016
Повідомляємо про те, що  узгоджується дата  зустрічі  найближчим часом робочої групи громадських чорнобильських організацій з представниками Адміністрації Президента України  по питаннях, зазначених в  Резолюції акції протесту біля будівлі Адміністрації Президента України від 15 червня 2016 року.

Про результати перемовин  буде надана інформація додатково.
Теория - это когда все всё знают, но ничего не работает.
Практика - это когда всё работает, но никто не знает почему.
Мы совмещаем теорию и практику - У НАС НИХРЕНА НИЧЕГО НЕ РАБОТАЕТ И МЫ НЕ ЗНАЕМ ПОЧЕМУ!!!

lyezan активист

Сообщения: 1598
Откуда: Україна Славутич
РЕЗОЛЮЦІЯ Всеукраїнської Науково-Практичної Конференції з Оцінки Медико-Біологічних Наслідків Чорнобильської Катастрофи.
21-22 червня 2012 року санаторій «Жовтень», м. Київ
Конча Заспа, Столичне шосе, 27 км

...Чисельність населення, визнаного постраждалими внаслідок Чорнобильської катастрофи, катастрофічно зменшується, за останні 7 років - більше ніж на 355 тисяч осіб.
Спостереження за станом здоров'я громадян, які зазнали впливу наслідків Чорнобильської катастрофи, свідчить про стабільне підвищення захворюваності та смертності. Серед постраждалих нараховується 108 530 осіб категорії 1 - інвалідів, захворювання яких пов’язане з наслідками Чорнобильської катастрофи. Кількість інвалідів за 5 останніх років зросла на 7600 осіб. У складі потерпілих близько 3 тисяч дітей-інвалідів...

...За роки існування системи експертизи з встановлення причинного зв'язку хвороб, інвалідності і смерті з дією іонізуючого випромінювання та інших шкідливих чинників внаслідок аварії на ЧАЕС комісіями розглянуто близько 250 тисяч медичних справ. На сьогоднішній день основними хворобами, які визнаються пов'язаними з наслідками аварії на ЧАЕС, залишаються онкологічні захворювання - 60,3 %, цереброваскулярні захворювання та їх ускладнення - складають 10,0 %, хвороби серцево-судинної системи – 19,6 %, хвороби органів дихання – 1,6 %, ендокринні захворювання (без раку щитоподібної залози) – 1, 4 %, захворювання травної системи – 1,1 %, інші захворювання загалом – 6,0 %. Значна кількість розглядів справ (понад 40 відсотків) з встановлення причинного зв'язку хвороб, інвалідності і смерті з дією іонізуючого випромінювання та інших шкідливих чинників внаслідок аварії на ЧАЕС, припадає саме на випадки встановлення причинного зв’язку смерті з впливом наслідків аварії.
В Україні кількість людей, визнаних непрацездатними внаслідок Чорнобильської аварії, невпинно зростає: від 200 (1991 р.) до 40 106 (1995 р.), 108 530 (2014 р.)...

Центральна Рада Всеукраїнської громадська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України»
ПОСТАНОВЛЯЄ:
...1. Звернутися до Міністерства охорони здоров’я України з пропозицією забезпечити збереження діяльності, організаційної структури та фінансування міжвідомчих експертних комісій по встановленню зв’язку захворювань, інвалідності і причин смерті з впливом наслідків аварії на ЧАЕС;

2. Звернутися до Міністерства соціальної політики України щодо внесення змін до абзацу 5 пункту 4 НАКАЗУ Міністерства соціальної політики України №319 від 29.05.2012 року (зареєстровано в Мінюсті України 06.06.2012р. за №909/21221) «Про затвердження Порядку відшкодування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, витрат на лікування у закладах охорони здоров’я на території України, придбання ліків, що відсутні в таких закладах, виробів медичного призначення, протезів, крім зубного протезування дорогоцінними металами та металокерамікою» наступного змісту – Відшкодування витрат проводиться за рахунок бюджетних коштів громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (батькам дитини, яка потерпіла внаслідок Чорнобильської катастрофи), у разі самостійного лікування (протезування, забезпечення ліками).

3. Міністерству охорони здоров’я України та Національній академії медичних наук України підготувати пропозиції з посилення взаємодії спеціалізованих медичних установ, що надають допомогу постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС (диспансери радіаційного захисту населення, медико-санітарні частини об’єктів ядерно-енергетичного комплексу, відділення обласних і міських лікарень) та головної установи з мінімізації медичних наслідків аварії на ЧАЕС - ДУ «Національний науковий центр радіаційної медицини НАМН України» - Міністерству охорони здоров’я України провести нараду, на яку запросити всіх головних лікарів обласних лікарень, диспансерів, які обслуговують чорнобильців, та представників ВГОІ «Союз Чорнобиль України» (керівництво організації та керівники обласних організацій), і прийняти спільне рішення щодо використання коштів за бюджетною медичною програмою «Комплексне медико-санітарне забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

4. Звернутися до Верховної Ради України щодо внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» (статті 4; 7, п.7; п.4 ч.1 ст. 11; п.4. ч.1 ст.14; ч. 1 ст. 17), стосовно визначення статусу постраждалих для дітей, які після досягнення повноліття втратили цей статус і захворіли на онкологічні (в першу чергу рак щитоподібної залози) та онкогематологічні захворювання, а також стосовно гарантування безоплатного медичного забезпечення нащадкам постраждалих другого, третього і наступних поколінь. Наполягати на уточненні до цього закону, за яким відміна статусу території, що мала певну категорію радіаційного забруднення, не передбачає відміни або втрати статусу постраждалих для мешканців цієї території, які прожили під дією радіаційного фактору відповідну кількість років.
Сегодня хорошо, а будет ещё хуже.

lyezan активист

Сообщения: 1598
Откуда: Україна Славутич
МІНСОЦПОЛІТИКИ ПРО СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ЧОРНОБИЛЬЦІВ...
25.07.2016
... Заступник Міністра соціальної політики Віктор Іванкевич підчас зустрічі з громадськими організаціями розповів що, з метою посилення соціального захисту чорнобильців, Міністерство вживає необхідні заходи, зокрема, опрацьовуються проекти нормативно-правових актів щодо:
- збільшення розмірів щомісячної державної адресної допомоги до пенсій інвалідам війни та інвалідам з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС;
- отримання пенсії у зв’язку з втратою годувальника незалежно від причинного зв’язку смерті з Чорнобильською катастрофою;
- виплати компенсацій за самостійне санаторно-курортне лікування чорнобильців у 2016 році та впровадження нового порядку забезпечення санаторно-курортним лікуванням громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи...
Сегодня хорошо, а будет ещё хуже.

ВЛАДИМИР К. Аватара пользователя
Эксперт

Сообщения: 3111
28.07.2016 Всеукраинский семинар. Киев.

31 Июль, 2016
Моя жизнь - Мои правила.
Не дай Вам Бог жить в эпоху перемен /Конфуций/

Borzow Аватара пользователя
эксперт

Сообщения: 771
Откуда: Донбасс
Теория - это когда все всё знают, но ничего не работает.
Практика - это когда всё работает, но никто не знает почему.
Мы совмещаем теорию и практику - У НАС НИХРЕНА НИЧЕГО НЕ РАБОТАЕТ И МЫ НЕ ЗНАЕМ ПОЧЕМУ!!!

Likvidator эксперт

Сообщения: 7606

У якій школі Іванкевича та Макарчука навчили збільшенню виплат на 30 копійок( 30 відсоткових пунктів) :?: :flood:
якщо показник публікується з двома знаками після коми, то «один пункт» складе зміна на 0,01.

konchak участник

Сообщения: 166
Откуда: Львівщина
НАМ ВКАЗАЛИ НАШЕ МІСЦЕ

"Пропозиції
робочої групи, утвореної Фондом соціального захисту інвалідів та Державною службою у справах ветеранів війни та учасників антерористичної операції щодо розподілу коштів, передбачених у Державному бюджеті України на фінансову підтримку громадських об'єднання інвалідів та ветеранів, що мають статус всеукраїнських, на 2016 рік
(КПКВК 2501220 „Фінансова підтримка громадських об'єднань інвалідів та ветеранів, заходи з відвідування військових поховань і військових пам’ятників та з увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років”)

"
тис. грн.
№ Назва громадського об'єднання, що має статус всеукраїнського Сума
1 Українське товариство сліпих 25 932,3
2 Українське товариство глухих 12 709,2
3 Всеукраїнська спілка громадських організацій "Конфедерація громадських організацій інвалідів України" 2 734,3
4 Всеукраїнська організація інвалідів"Союз організацій інвалідів України" 3 517,5
5 Всеукраїнське громадське об'єднання "Національна асамблея інвалідів України" 4 700,0
6 Всеукраїнська громадська організація "Коаліція захисту прав інвалідів та осіб з інтелектуальною недостатністю" 1 545,4
7 Всеукраїнська громадська організація інвалідів "Союз Чорнобиль України" 695,4
8 Український національний фонд допомоги інвалідам Чорнобиля 95,0
9 Громадська організація "Наукове товариство інвалідів „Інститут соціальної політики" 190,2
10 Всеукраїнська громадська організація "Асоціація інвалідів-спинальників України" 1 150,0
11 Громадська організація "Всеукраїнська Асоціація працездатних інвалідів" 812,3
12 Всеукраїнська громадська організація інвалідів "Гармонія" 980,4
13 Громадська організація "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів" 198,8
14 Громадська організація жінок-інвалідів "Донна" 413,6
15 Всеукраїнська громадська організація інвалідів "Інститут реабілітації та соціальних технологій" 366,6
16 Всеукраїнська громадська організація "Народна академія творчості інвалідів" 147,3
17 Всеукраїнська громадска організація "Спортивна федерація глухих України" 72,0
18 Всеукраїнська громадська організація "Спілка шахтарів - інвалідів, потерпілих на виробництвах та козацтва України" 293,3
19 Громадська організація "Спілка шахтарів - інвалідів України" 269,8
20 Всеукраїнська громадська організація "Спеціальна Олімпіада України" 80,0
21 Всеукраїнська громадська організація інвалідів “Центр туризму інвалідів України” 43,1
22 Всеукраїнська громадська організація інвалідів “Творче об’єднання дітей і молоді з фізичними обмеженнями” 75,0
23 Всеукраїнська громадська організація "Асоціація підприємців та працюючих інвалідів України" 100,0
24 Громадська організація “Всеукраїнська асоціація інвалідів “Остoмія” 84,0
25 Організація ветеранів України 1 200,0
26 Українська спілка ветеранів Афганістану (воїнів–інтернаціоналістів) 1 600,0
27 Всеукраїнське товариство політичних в'язнів і репресованих 350,0
28 Всеукраїнське об`єднання ветеранів 600,0
29 Українська спілка в’язнів–жертв нацизму 702,0
30 Всеукраїнська спілка ветеранів війни 850,0
31 Українська організація борців антифашистського опору (колишніх політичних в’язнів фашистських концтаборів) 110,0
32 Всеукраїнська організація інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій 550,0
33 Всеукраїнський союз громадських об’єднань учасників бойових дій, ветеранів військової служби та правоохоронних органів “Всеукраїнський союз” 1 500,0
34 Асоціація соціальної підтримки і захисту співробітників спецслужб України “Співдружність” 150,0
35 Всеукраїнська громадська організація “Всеукраїнська асоціація ветеранів – підводників” 450,0
36 Всеукраїнська громадська організація “Товариство українських офіцерів” 600,0
37 Всеукраїнське громадське об’єднання “Об’єднання ветеранів розвідки України” 200,0
38 Всеукраїнська громадська організація “Закінчимо війну” 1 100,0
39 Всеукраїнська громадська організація Асоціація ветеранів Міністерства внутрішніх справ України 400,0
40 Всеукраїнська асоціація ветеранів війни та служби цивільного захисту 500,0
41 Всеукраїнська громадська організація “Асоціація ветеранів державної кримінально–виконавчої служби України” 100,0
42 Всеукраїнська громадська організація “Спілка офіцерів України” 300,0
43 Українська асоціація ветеранів–співробітників спеціальних підрозділів по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю «К» Служби безпеки України 200,0
44 Всеукраїнська спілка ветеранів війни та праці органів прокуратури 100,0
45 Всеукраїнська громадська організація “Асоціація ветеранів внутрішніх військ МВС України” 300,0
46 Всеукраїнський союз громадських організацій ветеранів та інвалідів війни, військової служби, ВМФ, та моряків підводників України 200,0
47 Всеукраїнська громадська організація “Всеукраїнське товариство “Лемківщина” 100,0
48 Всеукраїнська організація ветеранів Державної прикордонної служби України 100,0
49 Всеукраїнське об’єднання “Союз учасників миротворчих операцій” 200,0
50 Всеукраїнська громадська організація “Ветерани Київського вищого військово-морського політичного училища” 150,0
51 Громадська організація “Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та ветеранів військ зв’язку” 100,0
52 Всеукраїнська спілка громадських організацій “Союз ветеранів Ракетних військ стратегічного призначення України” 350,0
53 Громадська спілка “Вища координаційна рада у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції” 500,0
54 Громадська організація “Всеукраїнське об’єднання “Ветерани за Україну” 1 000,0
55 Всеукраїнська асоціація ветеранів Афганістану (учасників бойових дій) 1 250,0
56 Громадська спілка “Всеукраїнське громадське об’єднання родин загиблих та безвісти зниклих, учасників антитерористичної операції, ветеранів війни та активістів волонтерського руху “ КРИЛА 8 СОТНІ” 1 000,0
57 Громадська організація „Всеукраїнська Асоціація інвалідів АТО” 2 250,0
58 Всеукраїнська громадська організація „Союз „Народна пам'ять” 345,0
59 Всеукраїнське об’єднання інвалідів постраждалих від мін та учасників АТО 400,0
ВСЬОГО 77 012,5

http://www.mlsp.gov.ua/labour/control/uk/index

ВЛАДИМИР К. Аватара пользователя
Эксперт

Сообщения: 3111
konchak писал(а):
НАМ ВКАЗАЛИ НАШЕ МІСЦЕ

"Пропозиції
робочої групи, утвореної Фондом соціального захисту інвалідів та Державною службою у справах ветеранів війни та учасників антерористичної операції щодо розподілу коштів, передбачених у Державному бюджеті України на фінансову підтримку громадських об'єднання інвалідів та ветеранів, що мають статус всеукраїнських, на 2016 рік
(КПКВК 2501220 „Фінансова підтримка громадських об'єднань інвалідів та ветеранів, заходи з відвідування військових поховань і військових пам’ятників та з увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років”)

"
тис. грн.
№ Назва громадського об'єднання, що має статус всеукраїнського Сума
1 Українське товариство сліпих 25 932,3
2 Українське товариство глухих 12 709,2
3 Всеукраїнська спілка громадських організацій "Конфедерація громадських організацій інвалідів України" 2 734,3
4 Всеукраїнська організація інвалідів"Союз організацій інвалідів України" 3 517,5
5 Всеукраїнське громадське об'єднання "Національна асамблея інвалідів України" 4 700,0
6 Всеукраїнська громадська організація "Коаліція захисту прав інвалідів та осіб з інтелектуальною недостатністю" 1 545,4
7 Всеукраїнська громадська організація інвалідів "Союз Чорнобиль України" 695,4
8 Український національний фонд допомоги інвалідам Чорнобиля 95,0
9 Громадська організація "Наукове товариство інвалідів „Інститут соціальної політики" 190,2
10 Всеукраїнська громадська організація "Асоціація інвалідів-спинальників України" 1 150,0
11 Громадська організація "Всеукраїнська Асоціація працездатних інвалідів" 812,3
12 Всеукраїнська громадська організація інвалідів "Гармонія" 980,4
13 Громадська організація "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів" 198,8
14 Громадська організація жінок-інвалідів "Донна" 413,6
15 Всеукраїнська громадська організація інвалідів "Інститут реабілітації та соціальних технологій" 366,6
16 Всеукраїнська громадська організація "Народна академія творчості інвалідів" 147,3
17 Всеукраїнська громадска організація "Спортивна федерація глухих України" 72,0
18 Всеукраїнська громадська організація "Спілка шахтарів - інвалідів, потерпілих на виробництвах та козацтва України" 293,3
19 Громадська організація "Спілка шахтарів - інвалідів України" 269,8
20 Всеукраїнська громадська організація "Спеціальна Олімпіада України" 80,0
21 Всеукраїнська громадська організація інвалідів “Центр туризму інвалідів України” 43,1
22 Всеукраїнська громадська організація інвалідів “Творче об’єднання дітей і молоді з фізичними обмеженнями” 75,0
23 Всеукраїнська громадська організація "Асоціація підприємців та працюючих інвалідів України" 100,0
24 Громадська організація “Всеукраїнська асоціація інвалідів “Остoмія” 84,0
25 Організація ветеранів України 1 200,0
26 Українська спілка ветеранів Афганістану (воїнів–інтернаціоналістів) 1 600,0
27 Всеукраїнське товариство політичних в'язнів і репресованих 350,0
28 Всеукраїнське об`єднання ветеранів 600,0
29 Українська спілка в’язнів–жертв нацизму 702,0
30 Всеукраїнська спілка ветеранів війни 850,0
31 Українська організація борців антифашистського опору (колишніх політичних в’язнів фашистських концтаборів) 110,0
32 Всеукраїнська організація інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій 550,0
33 Всеукраїнський союз громадських об’єднань учасників бойових дій, ветеранів військової служби та правоохоронних органів “Всеукраїнський союз” 1 500,0
34 Асоціація соціальної підтримки і захисту співробітників спецслужб України “Співдружність” 150,0
35 Всеукраїнська громадська організація “Всеукраїнська асоціація ветеранів – підводників” 450,0
36 Всеукраїнська громадська організація “Товариство українських офіцерів” 600,0
37 Всеукраїнське громадське об’єднання “Об’єднання ветеранів розвідки України” 200,0
38 Всеукраїнська громадська організація “Закінчимо війну” 1 100,0
39 Всеукраїнська громадська організація Асоціація ветеранів Міністерства внутрішніх справ України 400,0
40 Всеукраїнська асоціація ветеранів війни та служби цивільного захисту 500,0
41 Всеукраїнська громадська організація “Асоціація ветеранів державної кримінально–виконавчої служби України” 100,0
42 Всеукраїнська громадська організація “Спілка офіцерів України” 300,0
43 Українська асоціація ветеранів–співробітників спеціальних підрозділів по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю «К» Служби безпеки України 200,0
44 Всеукраїнська спілка ветеранів війни та праці органів прокуратури 100,0
45 Всеукраїнська громадська організація “Асоціація ветеранів внутрішніх військ МВС України” 300,0
46 Всеукраїнський союз громадських організацій ветеранів та інвалідів війни, військової служби, ВМФ, та моряків підводників України 200,0
47 Всеукраїнська громадська організація “Всеукраїнське товариство “Лемківщина” 100,0
48 Всеукраїнська організація ветеранів Державної прикордонної служби України 100,0
49 Всеукраїнське об’єднання “Союз учасників миротворчих операцій” 200,0
50 Всеукраїнська громадська організація “Ветерани Київського вищого військово-морського політичного училища” 150,0
51 Громадська організація “Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та ветеранів військ зв’язку” 100,0
52 Всеукраїнська спілка громадських організацій “Союз ветеранів Ракетних військ стратегічного призначення України” 350,0
53 Громадська спілка “Вища координаційна рада у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції” 500,0
54 Громадська організація “Всеукраїнське об’єднання “Ветерани за Україну” 1 000,0
55 Всеукраїнська асоціація ветеранів Афганістану (учасників бойових дій) 1 250,0
56 Громадська спілка “Всеукраїнське громадське об’єднання родин загиблих та безвісти зниклих, учасників антитерористичної операції, ветеранів війни та активістів волонтерського руху “ КРИЛА 8 СОТНІ” 1 000,0
57 Громадська організація „Всеукраїнська Асоціація інвалідів АТО” 2 250,0
58 Всеукраїнська громадська організація „Союз „Народна пам'ять” 345,0
59 Всеукраїнське об’єднання інвалідів постраждалих від мін та учасників АТО 400,0
ВСЬОГО 77 012,5

http://www.mlsp.gov.ua/labour/control/uk/index



Всё закономерно, выполнения решения жизненно важных проблем для АТО на сегодня, для руководства страны - первоочередная задача.

Выполнения решения жизненно важных проблем для "Союз Чорнобиль України" - задача второго плана, для руководства страны.

Для робочої групи, по пропозиції финансирования , это наше место на сегодня.Изображение
Моя жизнь - Мои правила.
Не дай Вам Бог жить в эпоху перемен /Конфуций/

konchak участник

Сообщения: 166
Откуда: Львівщина
А ЯК ТОДІ
11 Громадська організація "Всеукраїнська Асоціація працездатних інвалідів" 812
? Ніколи навіть не здогадувався, що є стільки організацій. Очолюю комісію райради із соціального захисту та прав учасників АТО? Із цього переліку знаю 4 організації сліпих, глухих, чорнобильців та афганців. Решта - повна фікція, ну, може, окрім атошників.

ВЛАДИМИР К. Аватара пользователя
Эксперт

Сообщения: 3111
konchak писал(а):
А ЯК ТОДІ
11 Громадська організація "Всеукраїнська Асоціація працездатних інвалідів" 812
? Ніколи навіть не здогадувався, що є стільки організацій. Очолюю комісію райради із соціального захисту та прав учасників АТО? Із цього переліку знаю 4 організації сліпих, глухих, чорнобильців та афганців. Решта - повна фікція, ну, може, окрім атошників.


Так и другие организации по финансированию впереди "Союз Чорнобиль України" :

26 Українська спілка ветеранів Афганістану (воїнів–інтернаціоналістів) 1 600,0

30 Всеукраїнська спілка ветеранів війни 850,0

33 Всеукраїнський союз громадських об’єднань учасників бойових дій, ветеранів військової служби та правоохоронних органів “Всеукраїнський союз” 1 500,0

38 Всеукраїнська громадська організація “Закінчимо війну” 1 100,0

55 Всеукраїнська асоціація ветеранів Афганістану (учасників бойових дій) 1 250,0

:mda:
Моя жизнь - Мои правила.
Не дай Вам Бог жить в эпоху перемен /Конфуций/

Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
konchak писал(а):
НАМ ВКАЗАЛИ НАШЕ МІСЦЕ



"

№ Назва громадського об'єднання, що має статус всеукраїнського Сума тис. грн.
1 Українське товариство сліпих 25 932,3
2 Українське товариство глухих 12 709,2
6 Всеукраїнська громадська організація "Коаліція захисту прав інвалідів та осіб з інтелектуальною недостатністю" 1 545,4
7 Всеукраїнська громадська організація інвалідів "Союз Чорнобиль України" 695,4

38 Всеукраїнська громадська організація “Закінчимо війну” 1 100,0

57 Громадська організація „Всеукраїнська Асоціація інвалідів АТО” 2 250,0


http://www.mlsp.gov.ua/labour/control/uk/index

Не понятна "Всеукраїнська нумерация" после №7 :?: :roll:
"Всеукраїнської асоціації інвалідів АТО" в интернете и наяву.....не обнаружено
Депутат облради від ВО "Свобода" Василь Попович запитав Яворського чи він знає особисто керівника місцевого осередку "Всеукраїнської асоціації інвалідів АТО". Адже цій організації планується виділити 13 тис грн.

Таке запитання свободівця підтримав і учасник АТО Василь Андріїв, запевнивши що ніхто з учасників АТО не знає цієї людини. Окрім того коли Андріїв попросив керівника назвати кількість членів організації, він сказав що їх 54, проте не зміг назвати жодного прізвища.

Голова облради Олександр Сич підтримав думку, що не можна виділяти кошти невідомо кому.
:?: :nono:
ВОО "Закончим войну" объединяет более 20 тысяч человек. :sad2:

Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Союз Чорнобиль України» Біля 240 тисяч членів. :idea:

konchak участник

Сообщения: 166
Откуда: Львівщина
Загалом, основна задача 90% цих організацій - тупий дерибан бюджетних коштів. Результат їхньої діяльності - сьогоднішній стан інвалідів в Україні. Цікаво, скільки із цих організацій зарахували мене і Вас у свої члени? Бо за параметрами ми можемо входити у 80% цих організацій.

lyezan активист

Сообщения: 1598
Откуда: Україна Славутич
konchak писал(а):
... Цікаво, скільки із цих організацій зарахували мене і Вас у свої члени? Бо за параметрами ми можемо входити у 80% цих організацій.

А вот интересно, если честно,.. все ли мы входим конкретно в "Всеукраїнська громадська організація інвалідів "Союз Чорнобиль України"? Лично я не член этой общественной организации... и посему не очень переживаю за её финансирование... по статье под кодом (КПКВК 2501220 „Фінансова підтримка громадських об'єднань інвалідів та ветеранів, заходи з відвідування військових поховань і військових пам’ятників та з увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років”). На посещение воинских захоронений и памяти погибших за Победу в ВОВ 1941-1945 годов мне их финансирование не нужно... буду их помнить и так пока живу...
Сегодня хорошо, а будет ещё хуже.

lyezan активист

Сообщения: 1598
Откуда: Україна Славутич
"ЗНОВУ ВІДПИСКА"...
Відповідь Мінсоцполітики України на звернення ВГОІ "Союз Чорнобиль України" до Кабінету Міністрів України...
Сегодня хорошо, а будет ещё хуже.

mekena Аватара пользователя
Site Admin

Сообщения: 4671
Откуда: Донецкая обл. УКРАИНА!
lyezan писал(а):
"ЗНОВУ ВІДПИСКА"...
Відповідь Мінсоцполітики України на звернення ВГОІ "Союз Чорнобиль України" до Кабінету Міністрів України...

Бляха-муха... Опять минимальщикам, а у кого больше минималки - в пролете! :bomb: :bomb: :bomb:
Смерть рашистским оккупантам!

lyezan активист

Сообщения: 1598
Откуда: Україна Славутич
Сегодня хорошо, а будет ещё хуже.

lyezan активист

Сообщения: 1598
Откуда: Україна Славутич
Барин послал чернобыльцев на пешую прогулку с эротическим уклоном: "ЧПНХ!!!"
2016-10-19 16:37:37
Відповідь Адміністрації Президента України на звернення щодо поліпшення соціального та пенсійного забезпечення чорнобильців.
http://www.souzchernobyl.org/?section=3&id=3217

Изображение
Сегодня хорошо, а будет ещё хуже.

Borzow Аватара пользователя
эксперт

Сообщения: 771
Откуда: Донбасс
Звернення до чорнобильців України
Шановні побратими, дорогі брати і сестри!

Наближається до завершення рік, оголошений Указом Президента України Роком вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС. Влада неодноразово обіцяла поліпшити соціальний захист чорнобильців.
Проте, замість обіцяного продовжується тотальне скорочення соціального захисту постраждалих і, як наслідок, продовжується політика знищення ліквідаторів і потерпілих.
Жодних сподівань на покращення не залишає нам й проект Держбюджету на 2017 рік. Уряд і народні обранці планують знищити навіть медичну програму - лікування важкохворих чорнобильців. Нічого не хочуть вони роботи й для покращення пенсійного забезпечення інвалідів і ліквідаторів.
Ми мусимо захистити себе, захистити своє право на життя.
Закликаємо усіх чорнобильців України вийти 17 листопада 2016 року на Всеукраїнську акцію протесту чорнобильців у боротьбі за право на життя.
Початок акції о 10.00 год. біля Верховної Ради України.
Центральна Рада

ВГОІ «Союз Чорнобиль України»
Теория - это когда все всё знают, но ничего не работает.
Практика - это когда всё работает, но никто не знает почему.
Мы совмещаем теорию и практику - У НАС НИХРЕНА НИЧЕГО НЕ РАБОТАЕТ И МЫ НЕ ЗНАЕМ ПОЧЕМУ!!!

mekena Аватара пользователя
Site Admin

Сообщения: 4671
Откуда: Донецкая обл. УКРАИНА!
О, проснулись...
Поздно пить Боржоми.
Смерть рашистским оккупантам!

Пред.След.

Вернуться в Різне - спілкування, пошуки, гумор