Список форумов Стаж та коефіцієнт стажу Пільговий стаж Как добиться пенсии по списку №2?

Как добиться пенсии по списку №2?

Пільговий стаж за списком № 1, для пенсії по вислузі років, а також інші пільги в страхових і трудових пенсіях
Annett посетитель

Сообщения: 14
да, Завод РТИ- это резино-технических изделий

Записи в трудовой:
1. контролер ОТК подготовительного цеха;
2. наладчик-инструктор технологического оборудования участка вулканизации цеха формовой техники.

Завтра напишу точнее (у меня нет сейчас трудовой)

Макар Аватара пользователя
участник

Сообщения: 189
Откуда: Днепропетровск
http://pravo.levonevsky.org/baza/soviet/sssr4311.htm

Читайте, по моему тут есть все, что Вам нужно.
Если память Вам стала изменять, это не страшно, главное, чтобы она не ушла к другому.

Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
Вот так нужно требовать выполнения Законов: :idea:
Відповідно № 05/1-08/Л-З573/01 вiд 08.11.05 Головним управлінням Пенсійного

фонду України в Донецькiй областi заробiтну плату (дохiд) застрахованої особи визначену вiдповiдно до . статтi 40 цього Закону, з якої обчислюється пенсія у гривнях, названо її середнiм заробiтком для обчислення пенсiї, який дорiвнює 313,19 грн. Жодних формул розрахунку i пояснень до них не надано.

Отже, розмiр її пенсii за наданими вище вiдомостями складає 313,19, 145,89 грн. i разом iз доплатами та пiдвищенням - на 01.01.08 - 607,41 грн.

Таким чином, при стажi роботи 46 рокiв 7 мiсяцiв 3 днi у тому числi за списком № 1 - 10 рокiв 1 мiсяць 1 день, базовий розмiр пенсiї позивачки майже у чотири рази менший за розмiр прожиткового мiнiмуму.

За таких обставин у позивачки виникає сумнiв щодо правдивостi i законностi розрахунку розмiру її пенсiї.

Таким чином Управлiнням Пенсiйного фонду України у м. Краматорськ Донецької областi вiдомостi, що мiстяться в системi персонiфiкованого облiку і використовуються виконавчими органами Пенсiйного фонду для надання застрахованiй особi на її вимогу, необґрунтовано вiднесено до категорiї iнформації з обмеженим доступом конфіденціальної iнформацiї, яка знаходиться у володінні користуванні або розпорядженнi виконавчих органiв Пенсiйного фонду i поширюється за їх бажанням вiдповiдно до передбачених ними умов.

Окрiм того, Управлiнням Пенсiйного фонду України у м. Краматорську Донецької областi необ'єктивно i невчасно (не пізніше п'ятнадцяти днiв вiд дня отримання заяви розглянуто звернення застрахованої особи без складення мотивованої постанови i роз'яснення порядку оскарження прийнятого рішення.

Тобто, Управлiнням Пенсiйного фонду України у м. Краматорську Донецької областi порушено, як ст.ст. 28, 30 ЗУ «Про iнформацiю», ст. 2 ЗУ «Про загальнообов'язкове державне пенсiйне страхування», так i ст.ст. 15, 19, 20 ЗУ «Про звернення громадян».

За таких обставин, у позивачки виникає ще бiльший сумнiв щодо правдивостi законностi розрахунку розмiру її пенсiї.

Фактична вiдмова Пенсiйного фонду України надати позивачці вiдомостi про неї, не вiдповiдає її правам i законним iнтересам та спричинило їй моральну шкоду, вона почала сумнiватися у правдивостi i законностi розрахунку розмiру її пенсії та вважає, що її пограбовано. Вона пережила стрес, бiль, страждання i приниження вiд обману i зради.

Беручи до уваги характер i обсяг завданої моральної шкоди, розмiр моральної шкоди вона визначає у грошовiй сумi 20 000,00 (двадцять тисяч) гривень.

Просить Зобов'язати Пенсiйний фонд України надати їй докладну iнформацiю про розрахунок розміру її пенсiї відповідно ст. ст. 27, 40 ЗУ «Про загльнобов'язкове державне пенсiйне страхування».

Стягнути з Пенсiйного фонду України на її користь відшкодування заавданої моральної шкоди в сумi 20 000,00 (двадцять тисяч) гривень.
:hi:

Annett посетитель

Сообщения: 14
К сожалению у нас так не получилось.

Нам пришел отказ из ПФ г. Белая церковь (где находится предприятие) есть ли смысл далее что то предпринимать, если да, то что?

Наталья0010 прохожий

Сообщения: 1
Здравствуйте,помогите разобраться!Моя мама в 1999 году была принята машинистом котельной на шахту..Согласно записи в трудовой книжке от 2003 года,была проведена аттестация рабочего места,дающая право на льготное пенсионное обеспечение по списку №2,но без уважительных причин период с 11.2002 года по 11 2003 года ее работодателями в льготный стаж не был включен.В 2008 году мама уволилась по собственному желанию,но пенсионный фонд не начисляет пенсию по льготному стажу т.к был разрыв стажа .Она обращалась в городской суд,но решением было принято,то что не предприятие несет ответственность ,а руководитель,которого уже давно нет на шахте,.К кому обратиться подскажите ???Неужели нельзя добиться законо отработанного

Пред.

Вернуться в Пільговий стаж