Список форумів Проблеми чорнобильців Загальні питання чорнобильців Монетизація пільг: оплата ЖКГ

Монетизація пільг: оплата ЖКГ

Крім пенсійних
Radcha активист

mekena написав:
Radcha написав:
Я знайшов, де це. Пункт Платежі по реквізитам, далі через IBAN , вносити свій з приватовської карти , таким макаром до 5000 грн без комісії. Але там потрібно вносити і свій код , і інші дані, чого в мене тут нема . Знайшов і регулярні платежі на карту іншого банку. Але там 1% від суми + 5грн Небагато, 420 грн за рік, але!!!! І при любому платежу чи переказу в ощаді потрібно вводити код з смс. Чого якраз в мене і нема :( . Так що погулявся і напишу заяву комуналку на приват

Мені робили у відділенні Привату через термінал і працівник банку вносив якісь дані своєї картки. Щось довго робили. Після цього у повноцінному Приват24 (на ПК) ця функція відображувалася з можливістю корегування вже самому.

Плюнув, перекинув в приват і проплатив

Radcha активист

Зайшов в Ощад- появилися квитанції за 12 місяць. В принципі, якщо не спішити , спокійно сидіти до середини місяця і вчасно зайдуть комунальні , можна і в ощаді платити

Radcha активист

Удосконалено порядки надання пільг та субсидій на оплату житлово-комунальних послуг
16 грудня 2020 року на засіданні Уряду
надано можливість отримувати житлову субсидію домогосподарствам, у складі яких є особи, що офіційно працюють за кордоном у країнах, з якими Україною не укладено договорів про соціальне забезпечення, або перебувають за кордоном у період догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку;
надано право на отримання житлової субсидії на загальних підставах особам, які набули право власності на житло протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням субсидії, зокрема, шляхом успадкування, та особам, які не мають доходів і відповідно до законодавства звільнені від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (на сьогодні житлова субсидія їм може призначатися лише за рішенням комісії);
розширено перелік каналів інформаційної взаємодії між АТ «Ощадбанк» та одержувачами пільг і житлових субсидій шляхом використання месенджерів;
встановлено порядок повернення надміру (помилково) виплачених громадянам пільг та житлових субсидій у грошовій безготівковій формі.
Тексту постанови наразі не оприлюднено.

Radcha активист

Зайшли за грудень

Radcha активист

Якщо хтось хоче скинути ці гроші на інший банк, то давіть "платежі>платежі на довільні реквізити> на IBAN з карткового рахунку. Там вводите IBAN і ipn карти отримувача. В моєму випадку в Приват 24 тап на карту, справа вверху шестерьонка, там "реквізити" , копіюю iban. В ощаді можна встановити "періодичний платіж " , де вибирається тиждень чи місяць , число. До 5 000 з ощаду без комісії. Приват 14 грн . бере за зарахування . І потрібне терпіння, годин 5-6 обробляє ощад, стільки ж приват. Хоча коли кидали з-за кордону, то приходили миттєво. Так що, Юра, поглянь в приват 24 , за зарахування переказу мініс є.

mekena Аватар користувача
Site Admin

Подивився, мінусу ніякого немає за переказ грошей.
Пишеться цільові надходження і все.
І в приваті тоді казали, що без комісії. Це точно я знаю. В мене оформлена трошки інша транзакція. Тому її не в кожному відділенні можуть зробити, бо вона заморочена трохи у методиці оформлення.
Смерть рашистским оккупантам!

Borzow Аватар користувача
эксперт

Radcha написав:
Зайшли за грудень

Только что тоже зашли.Процесс пошёл!
Теория - это когда все всё знают, но ничего не работает.
Практика - это когда всё работает, но никто не знает почему.
Мы совмещаем теорию и практику - У НАС НИХРЕНА НИЧЕГО НЕ РАБОТАЕТ И МЫ НЕ ЗНАЕМ ПОЧЕМУ!!!

Site Admin

Да, и мне тоже.

Radcha активист

mekena написав:
Подивився, мінусу ніякого немає за переказ грошей.
Пишеться цільові надходження і все.
І в приваті тоді казали, що без комісії. Це точно я знаю. В мене оформлена трошки інша транзакція. Тому її не в кожному відділенні можуть зробити, бо вона заморочена трохи у методиці оформлення.

Можливо. Там є ще переказ не з карти, а з рахунку на iban. Замороки добіса, а я лінивий став :) . Краще все-таки, що перераховували напряму в приват з упсзн. Якось після морозів прорвуся

Site Admin

Radcha написав:
Краще все-таки, що перераховували напряму в приват з упсзн. Якось після морозів прорвуся

Просто віднести їм заяву про перерахування цього платежу на картковий рахунок у Приват. І не забути принести довідку з банку реквізитів цього рахунку.

Сума монетизації та ж, що і минулого місяця... :mda:

Radcha активист

Зайшли. На 400 грн більше

эксперт

Radcha написав:
Зайшли. На 400 грн більше

Только зашли.На 380 больше.
Мы совмещаем теорию и практику - У НАС НИХРЕНА НИЧЕГО НЕ РАБОТАЕТ И МЫ НЕ ЗНАЕМ ПОЧЕМУ!!!

ЧАЭС BORIS участник

Личный кабинет ощад. не открывается. Цену на газ за январь пересчитали на 6.99 ?

эксперт

ЧАЭС BORIS написав:
Личный кабинет ощад. не открывается. Цену на газ за январь пересчитали на 6.99 ?

Нафтогаз пересчитал за январь с 7.22 на 6.86

Radcha активист

Borzow написав:
ЧАЭС BORIS написав:

Нафтогаз пересчитал за январь с 7.22 на 6.86

Я не в нафтогазі, цей місяць вирішив не спішити з оплатою. В програмі 104ua було нараховано по 9.9 за куб. Вчора зайшов, а там перерахували по 6.99 , до сплати на 500 грн. менше . Але!! Я ж отримав монетизацію по 9.9 за куб! Оце думаю, які дії будуть в УПСЗН. Не доплатять, утримають чи забудуть? Вирішив питання не задавати , а то Патріот он спитав...

ЧАЭС BORIS участник

Личный кабинет ощад. заработал. Зашла сумма на 390 грн больше чем в прошлом месяце. Наверно сделают перерасчёт и уменьшат сумму.

эксперт

Radcha написав:
Я не в нафтогазі, цей місяць вирішив не спішити з оплатою. В програмі 104ua було нараховано по 9.9 за куб. Вчора зайшов, а там перерахували по 6.99 , до сплати на 500 грн. менше . Але!! Я ж отримав монетизацію по 9.9 за куб! Оце думаю, які дії будуть в УПСЗН. Не доплатять, утримають чи забудуть? Вирішив питання не задавати , а то Патріот он спитав...

Какие проблемы Radcha!?ТО,что начислено,никто у тебя не заберёт,бери и проплачивай,а вот за февраль соцзащита,я думаю подкорректирует сумму с учётом переплаты!!

Radcha активист

Borzow написав:
Radcha написав:

Какие проблемы Radcha!?ТО,что начислено,никто у тебя не заберёт,бери и проплачивай,а вот за февраль соцзащита,я думаю подкорректирует сумму с учётом переплаты!!

Та я не про проблеми. Озвучив 3 варіанти розвитку подій :bye: І не більше. Ясно , шо готівку вже назад не заберуть. А якби і забрали, то від перестановки доданків... Шо зараз якби могли зняли б , шо в наступному місяці - яка різниця? Це якщо варіант 3 - тоді да :yes:

dog-fox Аватар користувача
SuperModerator

Газ для населення вигідніше до 40%* від ГК «Нафтогаз України»

*мається на увазі співвідношення цін постачальників газу до ТОВ «ГК «Нафтогаз України» З детальною інформацією можна ознайомитися на gazpravda.com.ua

Відтепер у відділеннях Ощадбанку ви можете підключитись до ГК «Нафтогаз України».
Moderator

dog-fox Аватар користувача
SuperModerator

Radcha активист

Зайшли за комунальні. За січень було 3 177 грн, за лютий 1 694 грн. Щось ну занадто великий розрив, 1483 грн. Хоча треба буде порахувати, бо січень ішов по 11 грн/куб, а лютий і березень по 6.99. , 4 грн на м.куб.

ВЛАДИМИР К. Аватар користувача
Эксперт

Стоимость газа с 01.01.21г. по 31.03.21г. в кабинете горгаза = 6,99грн. за 1 куб.м
Плучилась переплата за январь.
УПСЗН произвела перерасчет.
Моя жизнь - Мои правила.
Не дай Вам Бог жить в эпоху перемен /Конфуций/

Site Admin

Поступила монетизация. 2455 грн за март, - на 11 грн.больше, чем за февраль.

Radcha активист

Поки що нема. Ні за комуналку, ні продуктових

Radcha активист

Донецька ще 7 числа отримала, Сумська нема і сьогодні. Київська теж нема

Поперед.Далі

Повернутись до Загальні питання чорнобильців