Список форумов Загальна категорія Що робити, коли на нас наступають? маленькое, но поражение

маленькое, но поражение

Боротьба за свої конституційні права.
atnest активист

Сообщения: 561
Откуда: Odessa
теме о стаже:
Несмотря на решение суда вступившее в законную силу,несмотря на исполнительный лист суда, исполнительное производство отложено на неопределнный срок до получения ответа апел админ суда .
ПФУ подало Апеляцию сейчас спустя все сроки подачи апеляции, закончившиеся 27 января 2007.
Это для нас с вами сроки апеляции определяются законом, а вот для них-нет.
Не заявление о продлении сроков апеляции, а сразу апеляцию, судом первой инстанции причем совершенно другим судьей в 2008.
А вы справедливость суд доказательства .....
Но будем бороться
***********************
наше дело правое, победа(если доживем) будет за нами.

Сообщение 29-10-2008, 14:11
atnest активист

Сообщения: 561
Откуда: Odessa
Продолжение темы
Сегодня занес в криминальную канцелярию райного суда (с пятого раза нашли где регистрировать...)подання исполнительной службы о привлечении Начальника Малиновского УПФУ к уголовной ответственности за неисполнение решения суда. Его дважды штрафовали, и все закончилось этим поданням.
Начинаем освоение новых аналов юриспруденции.
В связи с этим возникли вопросы:
Кто представляет позыв в суде? ДВС не представляет.
Можно ли вступить в дело как третья сторона на стороне позывача, представляя интересы первоначального истца? и как это сделать?
Вообще куда еще можно обратиться:
Президенту с жалобой на невыполнение законных решений суда представителем государственной службы?
Является ли начальник районного упфу -державним службовцем чи ни?
В республиканский ПФУ?
В целом исполнение решения суда выконавчим провадженням закрыто.
Народ, для кого законы Украины писаны? Только для нас с Вами....

Сообщение 29-10-2008, 16:33
Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
atnest писал(а):
Продолжение темы

Является ли начальник районного упфу -державним службовцем чи ни?

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі

на заміщення вакантної посади державного службовця,

подають до конкурсної комісії Пенсійного фонду України

наступні документи....
**********************************************
Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

13 березня 2008 р.

за N 209/14900

ПОЛОЖЕННЯ

про управління Пенсійного фонду України в районах, містах і районах у містах
....III. Керівництво Управління

3.1. Управління очолює начальник, який призначається на посаду і звільняється з неї начальником відповідного регіонального управління Фонду за погодженням з відповідними місцевими органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування та Фондом.

Начальник Управління має заступників, які призначаються на посаду і звільняються з неї начальником відповідного регіонального управління Фонду.
3.2. Начальник Управління:

1) керує діяльністю Управління, персонально відповідає за виконання покладених на Управління завдань, визначає ступінь відповідальності працівників Управління;
...10) представляє Управління в державних органах, громадських організаціях, без доручення підписує документи від імені Управління;
IV. Прикінцеві положення

4.1. Штатний розпис та кошторис видатків на утримання Управління затверджуються начальником відповідного регіонального управління Фонду.

4.2. Управління є юридичною особою, має самостійний баланс, рахунки в установах банків (у тому числі валютні), печатку із зображенням Державного Герба України та своїм найменуванням.

Начальник юридичного

управління




Т.Б.Рябцева

Трудно определиться, ...юридическое лицо или гос.служащий :?: :?:
Не знаю за Одессу,но есть пример,что зам н.о.- державний: :mrgreen:
Посада Інші / спеціаліст державної служби
Рубрика Керівники та спеціалісти
Заробітна плата 1600 грн.
Місце роботи Закарпатська область, Тячівський район
Характеристики роботи та умови праці Навики роботи з комп'ютером, Тимчасова, Нормальна тривалість робочого дня, 1 зміна, Звичайні
Вимоги до претендента
Рівень освiти Повна вища
Додаткові вимоги Приймається на роботу на конкурсній основі згідно чинного законодавства, на посаду заступника начальника відділу з виплати пенсії, на час декретної відпустки основного працівника

Інформація про підприємство, що надало вакансію
Назва підприємства УПФУ В ТЯЧІВСЬКОМУ РАЙОНІ
Адреса підприємства 90500, ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСТЬ, ТЯЧІВСЬКИЙ РАЙОН, ТЯЧІВ, ВУЛИЦЯ РОБІТНИЧА 18
Телефон підприємства 80313422417
Факс підприємства 80313422335
Місце реєстрації вакансії Закарпатський обласний ЦЗ, Тячівський РЦЗ

atnest писал(а):
Вообще куда еще можно обратиться:
...
В республиканский ПФУ?

Начинать следует с ГУ ПФУ в Одесской обл.
Потом Прокурор Малиновского р-на,и т.д :twisted:

atnest активист

Сообщения: 561
Откуда: Odessa
Продолжение темы по стажу:
районный суд криминальная палата переправил дело в окружной административный суд ... и устно заявил, что никто никакого уголовного дела к посадовому лицу за неисполнение без уважительных причин судебного решения вступившего в законную силу возбуждать не будет. На вопрос: А что будет- ответ ...ничего.
А вы ... честная власть. справедливые суды... а ПРАКТИКА.. показывает одно-звериный оскад честной власти....

Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
atnest писал(а):
Продолжение темы по стажу:
районный суд криминальная палата переправил дело в окружной административный суд ... и устно заявил, что никто никакого уголовного дела к посадовому лицу за неисполнение без уважительных причин судебного решения вступившего в законную силу возбуждать не будет. На вопрос: А что будет- ответ ...ничего.
А вы ... честная власть. справедливые суды... а ПРАКТИКА.. показывает одно-звериный оскад честной власти....

А откуда районному суду известны:
1.Мнение районного прокурора
2.Мнение управлiння юстиции
3.Мнение управлiння захисту прав споживачiв
...
Згідно зі ст. 101 Кримінально-процесуального кодексу (КПК), порушити кримінальну справу можуть орган дізнання, а також прокуратура і суд. Злочини, пов’язані з веденням господарської діяльності, підслідні органам міліції (МВС), податкової міліції (ДПАУ), безпеки (СБУ), митниці (ДМСУ) та прокуратури. Справи класифікуються на дві групи: перша включає справи за фактом правопорушення (так звані фактові); друга — щодо особи або групи осіб.

КПК передбачає такі приводи для порушення кримінальної справи: 1) заяви або повідомлення підприємств, установ, організацій, посадових осіб, представників влади, громадськості або окремих громадян; 2) повідомлення представників влади, громадськості або окремих громадян, які затримали підозрювану особу на місці вчинення злочину або з поличним; 3) явка з повинною; 4) повідомлення, опубліковані в пресі; 5) безпосереднє виявлення органом дізнання, слідчим, прокурором або судом ознак злочину (ч. 1 ст. 94). Цей перелік є вичерпним.
Закон вимагає, щоб повідомлення підприємств, установ, організацій і посадових осіб були викладені в письмовій формі (ч. З ст. 95 КПК). Всі інші заяви або повідомлення можуть бути усними або письмовими.
Усні заяви про злочин заносяться до протоколу, який підписують заявник і посадова особа, що прийняла заяву. При цьому заявник під розписку попереджується про кримінальну відповідальність за завідомо неправдивий донос за ст. 177 КК.
Письмова заява повинна бути підписана особою, яка її подає. До порушення справи слід пересвідчитися в особі заявника, попередити його про відповідальність за неправдивий донос і взяти у нього відповідну підписку.
Отже, анонімні письмові заяви, а також повідомлення про злочин, зроблені по телефону, навіть якщо той, хто повідомив, назвав себе, не є приводом до порушення кримінальної справи. В разі необхідності вони можуть бути перевірені, однак якщо в ході такої перевірки будуть установлені достатні дані, які вказують на наявність ознак злочину, то приводом до порушення справи буде безпосереднє виявлення органом дізнання, слідчим, прокурором або судом ознак злочину (п. 5 ч. 1 ст. 94 КПК).
Повідомляти про злочини компетентним органам — право кожного громадянина. Проте якщо йому стало достовірно відомо, що хтось готує або вчинив злочин, за недонесення про який передбачено кримінальну відповідальність (ст. 187 КК), він зобов'язаний повідомити про такий злочин органам, які мають право порушувати кримінальні справи.
Керівники підприємств, установ, організацій, посадові особи, представники влади і громадськості повідомляють про підготовлювані або вчинені злочини, які стали їм відомі у ході їх діяльності.
Повідомлення, опубліковані в пресі, які можуть бути приводом для порушення кримінальної справи, — це статті, дописи, листи, фейлетони тощо, поміщені в центральних або місцевих газетах, журналах.
Явка з повинною — це заява особи про вчинений нею або за її участю злочин, зроблена добровільно, з власної ініціативи прокурору, слідчому, органу дізнання, судді чи суду.

http://www.minjust.gov.ua/0/2344
За невиконання рішень судів щодо виплати боргів по заробітній платі та інших соціальних виплатах до кримінальної відповідальності торік було притягнуто лише одного з кожних 10 тисяч посадових осіб підприємств-боржників. Загалом минулого року по Україні на виконанні Державної виконавчої служби Міністерства юстиції України знаходилося 603 тисячі судових рішень щодо повернення боргів по зарплатах та інших соціальних виплат. З них не було виконано 386 тисяч. Про це повідомив Міністр юстиції України Олександр Лавринович.

При цьому, як зазначив Міністр, значна частина подань державних виконавців до правоохоронних органів щодо порушення кримінальних справ відносно посадових осіб підприємств-боржників за невиконання судових рішень цієї категорії, залишається без задоволення.

Так, у Донецькій області з 26 таких подань до правоохоронних органів у 2003 році не було задоволено жодного, у Житомирській області з 28 подань було задоволено лише 7, у Вінницькій області з 18 подань було задоволено 9, у АР Крим з 16 подань задоволено 8, в Одеській області з 48 подань задоволено26,


Вернуться в Що робити, коли на нас наступають?