Список форумов Загальна категорія Пенсійний фонд, МінПраці та пенсіонери Заробітні плати чиновників ПФУ

Заробітні плати чиновників ПФУ

Місцеві органи ПФУ, Списки № 1 и № 2, инваліди, пенсії військовослужбовцям, достроковий вихід на пенсію и т.і.
Flyer Аватара пользователя
посетитель

Сообщения: 52

Чиновники Пенсійного Фонду жирують на наших пенсіях, ні в чому собі не відмовляють, нараховують собі премії, заохочення, на оздоровлення, тощо … і все це з пенсійних внесків … жізнь удалась - клондайк ... паразитують на пенсійних внесках і ніякого за ними контролю ...
ПФУ постійно порушує права авіапрацівників на зароблені ними пенсії. Відрахування страхових внесків працівників ЦА значно перевищують відрахування щодо працівників всіх інших галузей України. Страхові внески до ПФ з доходу пілотів складають 5% + відрахування з фонду оплати праці підприємств – 42% (32% в інших). Отримані страхові внески перекривають виплати працівникам ЦА та більшість іде на пенсії інших пенсіонерів і на неадекватні заробітні плати чиновників ПФ.
Лише одною судовою справою №380/12268/20, щоб не виконувати судове рішення та й надалі красти пенсію в пенсіонера-пілота ЦА - задіяно на брехні та відписках 20 чиновників ГУ ПФУ у Львівській області, а саме:
Недзельська Галина Всеволодівна; заст. нач.: Руслана Ярославівна Іванкова; Оксана Юліївна Сивч; Левицька Галина Іванівна., Марія Петрівна Білецька та їх підлеглі: Василь Ігорович Мандзя, Наталія Гайдар, Інна Ігорівна Кричун, Орися Вакарук; Оксана Почапська; Галина Цуняк; Оксана Незнановська; Галина Стеців; Галина Цуняк; Ольга Ярославівна Страхоцька; Тетяна Андрус; Наталія Заяць; Марія Анісімова; Ольга Василів, Ірина Грех … чи не забагато їх там наплодили паразитувати на пенсійних внесках ?
https://ibb.co/By2BN5Q
https://ibb.co/x3xLm5V
https://ibb.co/74qChYv
Последний раз редактировалось Flyer 25-01-2023, 04:17, всего редактировалось 2 раз(а).

Flyer Аватара пользователя
посетитель

Сообщения: 52

поступили нові документи щодо заробітних плат чиновників ПФ

https://www.facebook.com/Вільна-професійна-спілка-ІТП-ДАП-Львівські-авіалінії-179365175497629

Flyer Аватара пользователя
посетитель

Сообщения: 52

Вільна професійна спілка ІТП ДАП "Львівські авіалінії" отримала чергові відомості про зарплатку чиновниці ПФУ з січня 2022 по січень 2023 р.р. ... жирують та паразитують на наших пенсіях, ні в чому собі не відмовляють,... а народу пенсії типу підвищили на кілька гривнюків ...

https://ibb.co/kcsfNMh

крім оплати за інтенсивну перепрацю ще вистачає часу на платні лекції ... https://www.facebook.com/kadrovyk/photos/a.203132519771070/1477580168992959/?type=3

--------
Зарплати чиновниць ГУ ПФУ у Львівській обл. з наших пенсій з січня 2022 по січень 2023 р.р. ... на передовій менше платять ... хтось воює, а ці жирують на наших пенсіях і ніякого за ними контролю ...

https://ibb.co/yddFjs3

https://ibb.co/kc1SvBx

Flyer Аватара пользователя
посетитель

Сообщения: 52

Пенсійні чиновники жирують за рахунок наших пенсійних внесків і наших обкрадених пенсій.
Обкрадають пенсіонерів і ні в чому собі не відмовляють, … і ніякого за ними контролю.
Нараховують собі різні види премій, які багаторазово перевищують їх оклади.
Наприклад, в судовій справі № 380/12268/20 були задіяні 21 чиновників ПФУ: 1-на чиновниця з ПФУ та 20 з ГУ ПФУ у Л/о, але цим злодіям справно нараховувалась премія – «за інтенсивність» та інші види премій за обкрадання наших пенсій.
Брехали у відписках та відмовлялися надавати відомості по своїх заробітних платах.
Профспілка вимушена була неодноразово звертатися в ПФУ, УКЦ, щоб отримати ці відомості по їх заробітних платах, але повний список по зарплатах запитуваних пенсійних злодіїв так і не отримали – чиновники вигадали, щоб профспілка платила їм за запитувану інформацію, надіслали сторінки з одностороннім друком та неповно заповнені.
https://ibb.co/C7wvqhc
https://ibb.co/zQtZ8Cc
https://ibb.co/BN3WhW9
https://ibb.co/3vXrTNb
https://ibb.co/CBbZsgK
https://ibb.co/Dg9T9wW
https://ibb.co/C7wzyV8
https://ibb.co/PDkqRvr
https://ibb.co/Cb4XsWQ
https://ibb.co/HHQkdwK
https://ibb.co/ZWNcG4g

Петиція в КМУ: Обмеження заробітних плат і премій посадовим особам ПФУ
https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/5226

Flyer Аватара пользователя
посетитель

Сообщения: 52

Була спроба подати петиції: Обмеження заробітних плат і премій посадовим особам ПФУ - видалили петиції, ЗЕлені невігласи підтримують прірву між пенсіями злиднів та заробітними платами пенсійних чиновників - злодіїв.

https://petition.president.gov.ua/petition/add
https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/Create?
https://itd.rada.gov.ua/services/MyPetitions
--
Щодо встановлення адекватних заробітних плат та пенсій суддям і посадовим особам пенсійного фонду з метою встановлення соціальної справедливості.

Посадові особи пенсійного фонду обкрадають наші пенсії з пенсійних внесків на свої непомірні заробітні плати, більші за оплати військовим на передовій, - нараховують собі премії в 5-15 раз більші від окладу: 90-160 тис. грн.. на місяць. Їх премії: заохочення, інтенсивність, за економію пенсійного фонду, на оздоровлення, матеріальна допомога, тощо, ... і ніякого за ними контролю. Пенсіонери з ними масово судяться щодо обкрадань їх пенсії, які вони «помилково» нараховують не на користь пенсіонерів.
Для обкрадання пенсій працівників льотного складу цивільної авіації, посадові особи ПФ змовились з суддями Верховного Суду - Касаційний адміністративний суд приймати касаційні скарги пенсійних чиновників через 2,5 місяці після спливу терміну на касаційне оскарження, відкривати касаційні провадження через більш, як 3,5 місяці (судова справа №380/12268/20) після спливу терміну на оскарження за нарахування суддям максимальних пенсій від 100000 грн. – взаємовигідна змова.
Чи не забагато понабирали чиновників в ПФУ, щоб паразитувати на наших пенсійних внесках?
Лише по судовій справі №380/12268/20 були задіяні 21 чиновників ПФУ та ГУ ПФУ у Львівській області, - в той же час вони отримали премії за інтенсивність праці.
Внески в пенсійний фонд сплачуються з граничної суми 100 500 грн. з 01.10.2022р., а пенсії суддям та вибраним категоріям чиновників виплачуються без обмежень з наших пенсійних внесків.
Прошу з метою встановлення соціальної справедливості:
1.Обмежити нарахування премій посадовим особам ПФУ не більше 30% від їх окладів.
2.Обмежити заробітні плати та пенсії суддям (які вони для себе відсудили з назвою «довічне грошове утримання», щоб уникнути обмежень) в адекватних розмірах не більше 10 мінімальних заробітних плат в Україні.
3.Відмінити «тимчасові» обмеження пенсій до 10-ти мінімальних пенсій, запроваджені в 2011-2015 р.р. для працівників з особливо небезпечними та шкідливими для здоров’я умовами праці, що призвело до вирівнювання розміру пенсій, оскільки ніяких надбавок та індексацій не передбачено.

23.03.2023р. Вашу електронну петицію створено
Згідно із Законом України «Про звернення громадян», електронна петиція оприлюднюється на веб-сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України протягом двох робочих днів з дня надсилання її автором (ініціатором). У разі невідповідності електронної петиції встановленим вимогам оприлюднення такої петиції не здійснюється, про що повідомляється автору (ініціатору) не пізніше строку, встановленого для оприлюднення.[/b]

Потім всі петиції витерли.
--
Отримав відмови від ЗЕлених невігласів:
https://ibb.co/tqyWRYF
https://ibb.co/0h4sR8N
--
ЗЕневігласи блокують посилання що зарплат чиновниць ПФ.
https://kept.com.ua/4Khs/1_zp_pens_cbyn.jpg
https://kept.com.ua/4Kht/2_zp_pens_cbyn.jpg
[url]https://kept.com.ua/4Khu/2022-2023.01_зарпл_Мастюгіна_–.jpg[/url]
[url]https://kept.com.ua/4Khv/2023_17.03_відписка_УПФУ.jpg[/url]
[url]https://kept.com.ua/4Khw/Романів_зарплата.jpg[/url]

Flyer Аватара пользователя
посетитель

Сообщения: 52

Заробітні плати чиновників ПФУ під час війни з кацапами за 6 місяців 2023 р. ...
премійок собі навигадували з наших пенсійних внесків за 500-1000+ %% від окладів ... - жізнь удалась

https://ibb.co/ysgGtdS
https://ibb.co/12zbstt
https://ibb.co/hRpRgqJ
https://ibb.co/12LvJ1t
https://ibb.co/T0yC4jD
https://ibb.co/WkXGRPR

ЗЕневігласи жирно фінансують зрадників, ворогів та катів патріотів ...
https://ibb.co/2kjhFSS
https://ibb.co/sPGv3XD

https://ibb.co/nMGK0yR

Flyer Аватара пользователя
посетитель

Сообщения: 52

Жирна зарплатка Голови ПФУ Капінуса Є.В. за серпень 2023 – лютий 2024 р.р.

https://ibb.co/ChVF0cZ

https://ibb.co/s35FTKP

https://ibb.co/X3Bwn8k


Вернуться в Пенсійний фонд, МінПраці та пенсіонери