Список форумов Проблеми чорнобильців Різне - спілкування, пошуки, гумор Новости, события 2022г

Новости, события 2022г

Спілкування чорнобильців з різнобічних питань
Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
Я так зрозумів, санкції, які введуть чи ввели англосакси повинні компенсувати хочаб моральну шкоду українцям? Тимченко і Ротенберги ..цікаво, багато людей про них знали?. Де Пуйло ? Воно Наришкіна раком на рнбо поставило і заставило підтвердити визнання. І вообще, захід тільки зараз утрясає і видумує санкції, хоча грозилися давно. Про банки і говорити не охота- перетасують і на діжурство заступить наступний десяток банків. Думаю, всі їздили в Москву для того, щоб домовитися які санкції проти кого вводитимуть. Що робить на цьому фоні наша влада, щоб кацапи відчули залізні яйця в себе біля сраки?? Які кроки?

Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
Всі активи 350 думівців будуть виведені до винесення рішення ЕС. Вже санкції виносилися і Штатами, і ЕС проти депутатів і фірм. До речі Ротенберги ще за міст керченський не "відсиділи", а тут другий строк. Фігня всі ці договорні санкції

Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
Рада ухвалила заяву щодо "визнання" Росією "ЛДНР": "Закликаємо запровадити жорсткі санкції проти РФ". ДОКУМЕНТ
Оце все, що зробила законодавчому влада. Просить ЕС і Штати санкції ввести. А де наші санкції???? Виконавча відкликала посла України в Москві. Я щось пропустив?



Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
Росія визнала "ЛДНР" в межах Луганської та Донецької областей України, - Путін
Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія визнала "ЛДНР" в межах, які прописані в їх "Конституції", тобто в межах Луганської та Донецької областей України.
Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на брифінг президента РФ.

"В яких кордонах ми будемо визнавати ці республіки. Ми визнали їх Конституції. А в конституціях написано, що кордони в межах Донецької та Луганської областей в той час, коли вони були у складі України", - заявив Путін.

При цьому він заявив, що розраховує, що всі спірні питання будуть вирішені в ході переговорів між владою України і ватажками "ЛДНР".

"На жаль, на даний момент часу, ми розуміємо, що це неможливо через бойові дії, які там досі триває і мають тенденцію до загострення", - додав Путін.

Мдаааа, нагодували людоїда? Він тащиться з західної демократії і беззубості. Якщо не здохне - всім буде тяжко

Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
Путін назвав умови деескалації
"Ці питання ми обговорювали в ході зустрічей з нашими європейськими партнерами і, власне кажучи, з нашими американськими партнерами ми теж говорили про це не один раз. По-моєму, публічно це не звучало, але я скажу. Природно, питання звучить, що ж з обох сторін або з боку Києва має статися, щоб ситуація, на нашу думку, вважалася врегульованою в довгостроковій європейській перспективі, і щоб ми могли жити спокійно ... Ну я вам цю страшну розкрию - перше, що необхідно зробити всім, це визнати волевиявлення людей, які проживають у Севастополі та в Криму", - зазначив Путін.

За його словами, він не розуміє, чим рішення за підсумками "референдуму" в Криму відрізняється від рішення влади Косово. Путін також підкреслив, що другою вимогою є те, щоб Україна сама відмовилася від вступу до НАТО і реалізувала ідею нейтралітету.

І остання, за його словами, вимога - демілітаризація України.

"Найголовніший пункт - це демілітаризація сьогоднішньої України. Оскільки це єдиний контрольований фактор, за яким можна спостерігати і контролювати", - сказав Путін.

Водночас він додав, що вирішення проблеми Донбасу вже нібито "стало неактуальним"


Все заводиться до одного- України неиповинно бути як держави. Лднр визнав- це значить невизнає Україну.Бо як по другому? Крим - в піку всьому 42 млн. населення України- та пофіг, що вони думають і як хочуть жити . І забрати всю зброю... Маніакальне якесь бажання. Росія закінчується там,де закінчується руській язик..?. і ми самі з усіх сил з усіх каналів і форумів в цьому підігруємо їм. Виправдовуючи це тим, що руський мій рідний. При цьому бабуся і дідусь з села.... Мля, не вчить життя лінивих...І дурнів. Чи ідіотів? В цьому контексті мушу визнати, що Порох був правий- мова, армія, віра. Піддалися пориву? Буде те саме тільки Язык, армия,вера... І кадировці одноплемінниками.

Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
А в нас :
На Миколаївщині стартував ремонт доріг до чорноморських курортів
Протягом 2020-2021 років за програмою "Велике будівництво" відремонтували Дніпропетровський та Кіровоградський напрямки, а також курортну трасу Т-15-13 Нечаяне-Очаків.

Зараз на Миколаївщині почали ремонт ще двох туристичних маршрутів територіального значення – Т-15-07 Миколаїв-Парутине-Очаків та Т-15-15 Федорівка-Рибаківка-Лугове.

"На об’єктах кипить робота у цілодобовому режимі. Дві зміни дорожників вдень і вночі за допомогою сучасної спецтехніки виконують роботи з фрезерування зношеного покриття. Надалі тут буде влаштовано 2 шари нового асфальтобетону", – зазначають у Службі. .Разом із ремонтом автошляху на дорозі Т-15-07 буде облаштована перша на Миколаївщині велодоріжка, а в межах населених пунктів з’являться сучасні автопавільйони, пішохідні доріжки та переходи, тактильна плитка та електроосвітлення.

Нагадаємо, раніше координатор програми "Велике будівництво", заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко інформував, що у планах програми на поточний рік – 5,5 тис. км доріг державного значення та понад 1,4 тис. км автошляхів місцевого значення.

Спокійно народ, не хвилюйтеся. Все вирішено, все по плану. Ну буде 2 лднр в межах їх конституції- то це ж нормально, хай собі живуть. А ми будемо дорогами їх добивати- щоб знали...
Рада завтра голосуватиме за санкції проти депутатів Держдуми РФ
Капець, як оперативно і страшно!!!

ВЛАДИМИР К. Аватара пользователя
Эксперт

Сообщения: 3112
На підняття пенсій і соцдопомог додатково витратять 75 мільярдів

У зв’язку з черговим підняттям прожиткового мінімуму, яке відбудеться в грудні, видатки з держбюджету на пенсії та соціальні допомоги зростуть на 75 млрд грн.
Про це повідомила міністерка соціальної політики Оксана Жолнович.


12 години тому
Моя жизнь - Мои правила.
Не дай Вам Бог жить в эпоху перемен /Конфуций/

Пред.

Вернуться в Різне - спілкування, пошуки, гумор