Список форумов Проблеми чорнобильців Різне - спілкування, пошуки, гумор Новости, события 2020 г.

Новости, события 2020 г.

Спілкування чорнобильців з різнобічних питань
Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
У Харкові люди заблокували лікарню, де хочуть приймати пацієнтів із COVID-19: "Під виглядом якихось коронавірусних хворих хочуть забрати Чорнобильську лікарню
"Чого ми прийшли? Захистити свою лікарню! Щоб не пускали сюди сторонніх! Чорнобильська лікарня - значить, чорнобильська", - зазначив один із учасників протесту....
"Під виглядом якихось коронавірусних хворих хочуть забрати Чорнобильську лікарню. Ми не говоримо, що вони не люди, вони теж люди, їх потрібно обстежити, лікувати, але цей диспансер не пристосований для того, щоб коронавірусних хворих тут лікувати. Він у центрі міста! Ми проти такого рішення влади", - заявив чорнобилець Сергій Беліченко.

Інший учасник акції, Володимир Проскурін, переконаний, що будівля лікарні не відповідає "спеціальним вимогам".

"Палати і все приміщення повинні постійно мити, дезінфікувати, а у нас в палатах і загалом скрізь - шпалери, багато хто з вас їх своїми руками клеїли, тому ви знаєте, що тут умов, щоб мити і дезінфікувати стіни, підлогу паркетну, абсолютно немає", - сказав Проскурін.

От я проти такої хні. Аргумент " він в центрі міста " особливо вагомий... Народ не вірить своїй же, рідній, своїми руками вирощеній владі. А лишні бали в актив чорнобильських лідерів не помішають.

mekena Аватара пользователя
Site Admin

Сообщения: 4671
Откуда: Донецкая обл. УКРАИНА!
З 1 липня 2020 року в Україні буде планово підвищено рівень прожиткового мінімуму.

Для осіб, які втратили працездатність РПМ складатиме 1712 грн (був 1638).

Після збільшення прожиткового мінімуму в Україні зросте і розмір мінімальної пенсії.
Востаннє її підвищили з 1 грудня 2019 го до 1638 грн, а з 1 липня 2020 мінімальна пенсія становитиме 1 712 грн (на 74 грн більше).
Крім того, з 1 липня зросте і надбавка пенсіонерам за стаж — щомісячна доплата для тих, хто має стаж понад 35 років (чоловіки) і 30 років (жінки). Вона складає 1% мінімальної пенсії за кожен додатковий рік (до липня це було 16,38 грн, а з 1 липня — 17,12 грн).
Смерть рашистским оккупантам!

Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
Ексзаступник генпрокурора Давид Сакварелідзе прокоментував судове засідання за участю п'ятого президента України Петра Порошенка.
Про це політик написав на своїй сторінці в Фейсбук, інформує Цензор.НЕТ.

"Петрові Олексійовичу було не складно відчути моральну і правову перевагу. У нього сьогодні був повний бенефіс у суді. Виступав спокійно і чітко. Зрозуміло, що тут уже нічого не виправити. Цю сутичку він об'єктивно виграв. Відбілився по повній. На мій дуже превеликий жаль", - вважає Сакварелідзе.


З коментарів:

37 Tiranozavr Rex
да с таким правосудием и отбеливаться не надо. Я так и не понял, что по факту ему вменяют...Где хищения? Где нецелевые растраты? Где мародёрство? Где видеосъемки? Где показания его коллег? Где хоть какие-то доказательства?

01.07.2020 23:54
+34Леонид Богданов
нет таких))
Пороху "обвиняют" по статьям "за получение Томоса, возрождение и развитие ЗСУ, сопротивление фуйлу" и прочий портновско-шмарийский бред..
Ну и конечно, за систематичне "знущання над вислюком оманським"

Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
Radcha писал(а):
Где хоть какие-то доказательства?


У аж трьох ТОП КОМЕНТАТОРІВ(Роботу виконали три порохоботи - Леонид Богданов, Tiranozavr Rex, Алекс Мышкевич):

Изображение

Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
У законодавстві щодо учасників бойових дій та сімей загиблих відбувається броунівський рух: постанови суперечать одна одній, - Куніцин
Як приклад Куніцин навів закон, яким не так давно Верховна Рада прирівняла медиків, які вмирають від коронавірусу, до сімей загиблих на війні.

"Це викликало бурхливу реакцію у сімей загиблих. Тому як у нас сьогодні коронавірус - проблема, так, але, наприклад, у нас гинуть шахтарі, у нас гинуть поліцейські, у нас гинуть люди в аваріях тощо. Зрозуміло, що коронавірус сьогодні всесвітня проблема, але навіть якщо б ми хотіли дати цим людям пільги такі ж, як сім'ям загиблих на війні, не можна цих людей в законі зрівнювати, тому що це все-таки не одне і те саме", - вказав він.

Куніцин переконаний, що такої ситуації можна було б уникнути, якби після експертної оцінки вийшли навіть на ті ж пільги сім'ям померлих від COVID-19 медиків, що і сім'ям загиблих військових, але не прирівнювали їх в законі.

Все правильно. Потому что в эту категорию суют уже всех подряд, в зависимости от своих полит.предпочтений. Уже до анекдота доходит, особенно пострадавшие майдана, как участники БД, На голову не налазит. :fool:

Likvidator эксперт

Сообщения: 7606

:nono: Міжнародному євромародеру ніколи не "відбілитись":
Безпосередньо я і Клімкін брали участь у передаванні 5 млн євро через посольство України в Німеччині для одного високопоставленого на той час єврочиновника з метою забезпечення підтримки Порошенка як кандидата на пост президента України з боку ЄС",

Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
29 шахтарів третій день поспіль відмовляються піднятися на поверхню із шахти на Львівщині через борги із зарплати
Працівники шахти "Надія" не отримують зарплату з березня. Вони обіцяють залишатися під землею доти, поки їм не виплатять борги. Дружини і члени сімей шахтарів збираються перекривати траси.
Про це повідомив у фейсбуці голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець

З коментаря : 15Олег Тихонов 055f40a1
Заплатите им теми деньгами которые барига мародьор перестал воровать после прихода самых честных не воров. Теперь то бабла без бариги мародьора который всё воровал стало просто завались ! Вот с этого бабла им и заплатите!!

Цікава ситуація. Півтора року чекають на манну небесну. І скільки ще чекатимуть? Ну невже справді уверовали ????!!!!

Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
Radcha писал(а):
Працівники шахти "Надія" не отримують зарплату з березня. Вони обіцяють залишатися під землею доти, поки їм не виплатять борги. Дружини і члени сімей шахтарів збираються перекривати траси.
Про це повідомив у фейсбуці голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець

З коментаря : [u]15Олег Тихонов 055f40a1
Заплатите им теми деньгами которые барига мародьор перестал воровать

Мародьор украл в кредит на будущие 200 лет:

Высокий суд Лондона направил бывшему Президенту Украины Петру Порошенко документы по иску бизнесмена Игоря Суркиса и 6 британских компаний.

https://dsp.gov.ua/category/reiestr-borzhnykiv/

Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
Росія стала одним із найбільших торгових партнерів України за підсумками півріччя
Про це повідомляє Державна митна служба, передає Цензор.НЕТ.

Згідно з даними відомства, експорт товарів з України в Росію за звітний період становив $ 12 млрд, обсяг російського імпорту товарів в Україну - $ 25,2 млрд. Це дозволило Росії посісти друге місце в списку найбільших торговельних партнерів України

А крику було- "торгівля на крові "... А тепер що? Язики в жопу крикуни поховали?

Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
Radcha писал(а):
Це дозволило Росії посісти друге місце в списку найбільших торговельних партнерів України[/i]
А крику було- "торгівля на крові "... А тепер що? Язики в жопу крикуни поховали?


Три аспекти традиційного антиімперіалізму
Гасло «Ні — крові за нафту»

Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
Ну і де посадки депутатів, які тепер наче доторкані? ? ? Раніше якось знімали в Раді з конкретного депутата цю недоторканність і або в буцигарню, або в біга. Тепер що? Садити чи ні вірішує одна людина- генеральний прокурор. Ось ще один колишній ворог БПП прозрів... Я як нормальна людина ( надіюся) опонуючи до ярих прихильників все таки надіявся на зміни. Єдине , чим ця влада могла б вирізнятися від всіх попередніх- прийняття зняття депутатської недоторканності. Але і тут пшик...
А чим ще займається Венедіктова і її офіс? Перший зелений генпрокурор знає про це, і розповів Я так розумію, 39 кримінальних справ відкрито проти Порошенко? А ту справу, через яку звільнили Рябошапка закрили ? :mrgreen: Та за півтора року могли б вже щось виродити??? А люди все чудо чекають...
Зате Росії вдалося наблизити Україну до прямих переговорів з ОРДЛО- Марчук. Це таки да, пряма заслуга влади, правда ?

Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
Radcha писал(а):
...
Зате Росії вдалося наблизити Україну до прямих переговорів з ОРДЛО- Марчук. Це таки да, пряма заслуга влади, правда ?


Пряма заслуга окупантів:
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2020/09/18/7266815/
Оккупационные войска в 14:15 четверга начали обстрел украинских позиций вблизи населенного пункта Шумы, где в этот день должна была проходить совместная инспекция представителей СЦКК и ОБСЕ.
Сейчас совместное инспектирование в районе населенного пункта Шумы в Донецкой области невозможно из-за неконструктивной позиции России.

Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
Ексдепутат Лозінський, засуджений на 15 років за вбивство людини, балотується на голову ОТГ
А шо? Штепа, Лозінський і сотні подібних покажуть, де правда і як потрібно жити. А рішення оцієї судді заборонити згадку в книзі Кіпіані імені Медведчук вообще дно пробиває ...Дивно, але мене це перестало дивувати...

Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
Важливо не те, за кого голосують, важливо хто і як рахує... Стали відомі попередні результати міських виборів у Конотопі
Олександр Луговий - 7123 голоси

Артем Семеніхін - 6078 голосів

Іван Огрохін -1366 голосів

Сергій Завгородній -874 голоси

По виборах депутатів до міськради опрацьовано 27 протоколів.

Свобода - 16,1%

ОПЗЖ - 12,44%

Слуга народу - 8,61%

За майбутнє - 7,34%

ЄС - 5,14%

По виборах депутатів до районної ради опрацьовано 24 протоколи.

Свобода - 13,38%

ОПЗЖ -13,62%

Слуга народу - 9,05%

ЄС - 7,55%

За майбутнє - 6,88%

Батьківщина - 5,03%

По виборах депутатів до обласної ради опрацьовано 27 протоколів.

Свобода -13,73%

ОПЗЖ -12,2%

За майбутнє -9,15%

Слуга народу -8,55%

ЄС -5,1%


Підрахуї стараються ... В ради всіх рівнів Свобода лідирує, а Семенихін програє Луговому :shok:
З тих , кого я знаю ,того і голосував за Свободу , бо голосував за Семенихіна, а не навпаки ! Люди вибрали в міську раду націоналістів, при цьому ключову посаду віддали ? :bye:
А влада таки да, максимум набрала :mrgreen:

Арнольд участник

Сообщения: 214
Заработал форум http://forum.pripyat.com/

Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
Арнольд писал(а):
Заработал форум http://forum.pripyat.com/

Сейчас не доступен:
Не удалось найти IP-адрес сервера forum.pripyat.com.
:roll:
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
:angry:

Арнольд участник

Сообщения: 214
Likvidator писал(а):
Сейчас не доступен:
Не удалось найти IP-адрес сервера forum.pripyat.com.
:roll:
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
:angry:

У меня сейчас то же в коме...Но один пост я все таки там написал. Теперь через годик узнаю кто на него ответил... :mrgreen:

Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
Арнольд писал(а):
Likvidator писал(а):
Сейчас не доступен:
Не удалось найти IP-адрес сервера forum.pripyat.com.
:roll:
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
:angry:

У меня сейчас то же в коме...Но один пост я все таки там написал. Теперь через годик узнаю кто на него ответил... :mrgreen:

Гораздо быстрее:
рудокоп (Советник) писал(а):
Приветствую всех! Может быть оклемается форум?

Rentgen писал(а):
Привет ! Старожилам и интересующимся можно предложить заходить на "запасной" форум
forum84.html

http://forum.pripyat.com/showthread.php ... post228504
forum84.html :mrgreen:

Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
Radcha писал(а):
Ну і де посадки депутатів, які тепер наче доторкані? ? ? Раніше якось знімали в Раді з конкретного депутата цю недоторканність і або в буцигарню, або в біга. Тепер що? Садити чи ні вірішує одна людина- генеральний прокурор. Ось ще один колишній ворог БПП прозрів... Я як нормальна людина ( надіюся) опонуючи до ярих прихильників все таки надіявся на зміни. Єдине , чим ця влада могла б вирізнятися від всіх попередніх- прийняття зняття депутатської недоторканності. Але і тут пшик...
А чим ще займається Венедіктова і її офіс? Перший зелений генпрокурор знає про це, і розповів Я так розумію, 39 кримінальних справ відкрито проти Порошенко?

Мабуть буде більше, чим проти інших мародерів:

ГБР обратилось в Генеральную прокуратуру по вопросам международной правовой помощи с международными запросами в компетентные органы Британских Виргинских островов, Республики Панама и Республики Кипр в связи с расследованием по факту совершения экс-президентом Петром Порошенко в 2014 году умышленных действий, направленных на открытие компании в юрисдикции Британских Виргинских островов.

Об этом заявил и.о. директора ГБР Алексей Сухачев, сообщает пресс-служба Бюро.

По данным досудебного расследования, эти действия были совершены с помощью кипрских и панамских юридических фирм, а компания зарегистрирована на Британских Виргинских островах. При этом ее единственным бенефициарным владельцем является пятый президент Украины (при регистрации был предъявлен его паспорт и указан его киевский адрес).

В регистрационных документах было указано, что компания будет выступать холдинговой компанией для украинской и кипрской структур кондитерской корпорации, учредителем которой является пятый президент Украины, а источником средств для нее должны быть доходы от коммерческой деятельности.

Таким образом, отмечают в ГБР, в указанных действиях усматриваются признаки уголовных правонарушений, предусмотренных статьями 212 (Уклонение от уплаты налогов), 209 (Легализация (отмывание) денежных средств и другого имущества, добытых преступным путем) УК.

Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
На Львівщині голову РДА затримано під час одержання хабаря талонами на 1 тис. літрів дизпального
Державні адміністрації в районах і областях це чия відповідальність?

Чиновника Хмельницької ОДА затримали під час одержання 1 тис. дол. хабаря, - Нацполіція.
Чиновника Держрибагентства затримано під час одержання 70 тис. грн хабаря, - ДБР.
Офіцера військкомату затримано на Херсонщині під час одержання 15 тис. грн хабаря за допомогу в ухиленні від призову, - Нацполіція.
Депутата Полтавської райради затримали під час одержання $160 тис. хабаря, - офіс ГПУ.
На Львівщині під час одержання 600 дол. хабаря затримали офіцера-прикордонника, - військова прокуратура.

Голову Чернігівської РДА затримано на хабарі 10 тис. дол.
Нагліють бояри, нагліють... Але царь-батюшка не такий, він хороший ... :mrgreen:


Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
Новообраній депутатці Конотопської міськради Ігнатенко спалили автомобіль
По Конотопу Свобода лідер в міську раду, Семенихін (після смерті Лугового) може бути обраний міським головою , от і біситься мафія...

Borzow Аватара пользователя
эксперт

Сообщения: 771
Откуда: Донбасс
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №556/2020

Про невідкладні заходи щодо забезпечення екологічної безпеки та підготовку заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи

З метою забезпечення екологічної безпеки, додержання визначених законодавством гарантій із захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, а також підготовки заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи постановляю:

1. Кабінету Міністрів України:

1) вжити невідкладних заходів щодо поліпшення протипожежного та санітарного стану лісів на території зони відчуження і зони безумовного (обов'язкового) відселення, у тому числі на лісових територіях Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника, удосконалення системи оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації в зоні відчуження і зоні безумовного (обов'язкового) відселення, зокрема моніторингу та раннього виявлення пожеж, а також інших заходів для запобігання та належного реагування на кризові ситуації на цих територіях;

2) здійснити комплексний аналіз нормативно-правових актів щодо подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та осіб з інвалідністю з їх числа, за результатами аналізу вжити заходів щодо актуалізації таких актів, у тому числі з урегулювання порядку державного нагляду (контролю) за діяльністю, що здійснюється на територіях, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, із забезпечення визначених законодавством гарантій із соціального захисту зазначених громадян, а також забезпечити контроль за ефективним використанням бюджетних коштів, передбачених на відповідні цілі;

3) опрацювати питання щодо актуалізації загальнодержавної цільової екологічної програми поводження з радіоактивними відходами та загальнодержавної програми зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС та перетворення об'єкта "Укриття" на екологічно безпечну систему;

4) розробити у тримісячний строк з урахуванням пропозицій центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських об' єднань, наукових установ, затвердити та забезпечити виконання плану заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи, вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, передбачивши, зокрема:

проведення 26 квітня 2021 року у столиці України - місті Києві та Київській області заходів з нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи; організацію тематичних наукових, науково-практичних конференцій, круглих столів;

проведення у закладах освіти та закладах культури інформаційних, просвітницьких, культурно-мистецьких, інших заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи, вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС;

ужиття із залученням громадських об'єднань заходів із інформаційного висвітлення теми подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС;

широке висвітлення заходів у зв'язку з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи;

5) забезпечувати належну комунікацію відповідних органів виконавчої влади з громадськими об'єднаннями, статутна діяльність яких пов'язана з питаннями захисту прав та інтересів учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи;

6) опрацювати питання проведення в Україні міжнародної конференції, присвяченої 35-м роковинам Чорнобильської катастрофи - катастрофи планетарного масштабу, а також питанням подолання її наслідків, подальшого облаштування зони відчуження і зони безумовного (обов'язкового) відселення та використання цих територій з науково-практичною метою.

2. Міністерству закордонних справ України забезпечити проведення закордонними дипломатичними установами України заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи, вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС із залученням представників української громадськості за кордоном.

3. Обласним, Київській міській державним адміністраціям:

розробити та забезпечити виконання регіональних планів заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи, вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, передбачивши, зокрема, заходи щодо належного забезпечення визначених законодавством гарантій прав громадян, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС;

забезпечити широке залучення громадських об'єднань до організації та проведення заходів, присвячених 35-м роковинам Чорнобильської катастрофи, вшануванню подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

4. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

9 грудня 2020 року
Теория - это когда все всё знают, но ничего не работает.
Практика - это когда всё работает, но никто не знает почему.
Мы совмещаем теорию и практику - У НАС НИХРЕНА НИЧЕГО НЕ РАБОТАЕТ И МЫ НЕ ЗНАЕМ ПОЧЕМУ!!!

Radcha активист

Сообщения: 1349
Откуда: Україна
Borzow писал(а):
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №556/2020

Про невідкладні заходи щодо забезпечення екологічної безпеки та підготовку заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи

Така дітки фігня ...
Про заходи у зв'язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи
сників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, належного забезпечення соціального захисту постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, створення умов для економічної реабілітації та розвитку територій, що зазнали радіоактивного забруднення, а також посилення уваги суспільства й світової спільноти до проблем подолання наслідків цієї техногенної катастрофи та на підтримку ініціатив громадськості постановляю:

1. Оголосити в Україні 2016 рік Роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи.

2. Кабінету Міністрів України:

1) розробити з урахуванням пропозицій центральних та місцевих органів виконавчої влади, наукових установ і громадських об'єднань та затвердити план заходів у зв'язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи та проведенням Року вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи, передбачивши, зокрема:

заходи із поліпшення умов соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та осіб з інвалідністю з їх числа;

проведення 26 квітня 2016 року у столиці України - місті Києві та Київській області заходів з нагоди 30-х роковин Чорнобильської катастрофи;

проведення у навчальних закладах та закладах культури, військових частинах лекцій, бесід, круглих столів та інших просвітницьких заходів щодо наслідків Чорнобильської катастрофи, героїзму учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС;

організацію науково-практичних, у тому числі міжнародних, конференцій, культурно-мистецьких заходів;

2) забезпечувати своєчасне та у повному обсязі виконання фінансових зобов'язань України щодо внесків до міжнародних фондів з реалізації міжнародних проектів на Чорнобильській АЕС;

3) внести в шестимісячний строк пропозиції щодо створення в установленому порядку Чорнобильського біосферного заповідника;

4) вжити заходів щодо законодавчого врегулювання особливостей землекористування, спеціального водокористування, здійснення містобудівної діяльності, поводження з небезпечними відходами, охорони атмосферного повітря на території зон відчуження та безумовного (обов'язкового) відселення, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи;

5) забезпечити до 1 липня 2016 року здійснення в установленому порядку перегляду та уточнення меж територій зон відчуження та безумовного (обов'язкового) відселення, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, проведення інвентаризації земель, їх належного оформлення та реєстрації прав на землю.

3. Обласним, Київській міській державним адміністраціям за участю громадських організацій постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС розробити регіональні плани заходів у зв'язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи та проведенням Року вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи, передбачивши заходи з поліпшення медичного, соціально-побутового обслуговування громадян, постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, та забезпечити виконання таких планів заходів.

4. Міністерству закордонних справ України забезпечити:

проведення закордонними дипломатичними установами України заходів з нагоди 30-х роковин Чорнобильської катастрофи, у тому числі за участю представників української громадськості за кордоном;

залучення іноземних делегацій та дипломатичного корпусу, акредитованого в Україні, до участі у відповідних заходах, які проводитимуться в Україні.

5. Державному комітету телебачення і радіомовлення України забезпечити широке висвітлення заходів у зв'язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи та проведенням Року вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи.

Президент України

П.ПОРОШЕНКО

м. Київ
14 грудня 2015 року
№ 702/2015

Велика різниця?

mekena Аватара пользователя
Site Admin

Сообщения: 4671
Откуда: Донецкая обл. УКРАИНА!
Инвалидам Чернобыля Днепра.
Городской голова Днепра Борис Филатов, подписал распоряжение, согласно которому 1115 инвалидов - чернобыльцев ко Дню чествования ликвидаторов последствий аварии на ЧАЭС получат материальную поддержку в размере 3500 грн. каждый.(З млн 900 тыс грн из бюджета Днепра).
Материальная поддержка будет выдаваться начиная с 16-17 декабря через почту по месту жительства.
Смерть рашистским оккупантам!

Пред.След.

Вернуться в Різне - спілкування, пошуки, гумор

cron