Список форумов Різне Новини, події, коментарі Кинах...о перерасчете пенсий

Кинах...о перерасчете пенсий

Новини ПФУ, МінПраці, КабМіну и т.і..,
Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
В Україні в 2008 р. планується провести перерахунок пенсій залежно від професійної кваліфікації. Про це заявив сьогодні під час гарячої телефонної лінії міністр економіки України Анатолій Кінах. За його словами, пенсія в повному обсязі повинна відображати стаж роботи людини і її кваліфікацію. "Принизлива зрівнялівка, яка існує сьогодні, негативно впливає на ставлення молодого покоління до праці", - сказав міністр.

Кінах також повідомив, що на початку 2008 р. планується перехід на третій етап використання тарифної сітки, щоб визначити градації і стимули до висококваліфікованої праці. За його словами, така ж диференціація планується і у визначенні пенсійних нарахувань. Це торкатиметься як нових пенсій, так і розрахунку вже існуючих, відзначив міністр.
http://news.finance.ua/ua/~/1/0/all/2007/11/16/111214
Какие документы потребует ПФУ...для подтверждения квалификации? :?: :roll: :?:

vic Аватара пользователя
активист

Сообщения: 1221
Откуда: ХАРЬКОВ
Likvidator писал(а):
В Україні в 2008 р. планується провести перерахунок пенсій залежно від професійної кваліфікації. Про це заявив сьогодні під час гарячої телефонної лінії міністр економіки України Анатолій Кінах.

Откуда этот пустозвон взял это? Что разве есть какая-то общегосударственная программа?
с надеждой на лучшее

Likvidator эксперт

Сообщения: 7606
vic писал(а):
Likvidator писал(а):
В Україні в 2008 р. планується провести перерахунок пенсій залежно від професійної кваліфікації. Про це заявив сьогодні під час гарячої телефонної лінії міністр економіки України Анатолій Кінах.

Откуда этот пустозвон взял это? Что разве есть какая-то общегосударственная программа?

Похоже...он забыл добавить...пенсий бюджетников:
" Перехід до її другого і третього етапу призведе до збільшення заробітної плати працівників бюджетних установ на 58%. Відтак у середньому на такий же відсоток виросте грошове забезпечення та заробітна плата й інших працівників, зокрема військовослужбовців, правоохоронців, науковців, — йдеться в одній із соціальних ініціатив Президента.
У вівторок, 4 вересня, про рівень оплати праці бюджетників області розповідав начальник головного фінансового управління облдержадміністрації Петро Лазар.
Перший етап Єдиної тарифної сітки був запроваджений ще у вересні 2005 року, проте суттєво зросла заробітна плата працівників бюджетних установ лише після запровадження її другого етапу, тобто з червня цього року, — повідомив Петро Данилович. Для цього, за його словами, місцевим бюджетам області збільшили фінансовий ресурс у сумі 101,8 тисяч гривень, а також передбачено 86,2 млн. грн. додаткової дотації з держбюджету. Ще торік середня заробітна плата освітян при І етапі Єдиної тарифної сітки з урахуванням 25-відсоткової надбавки за роботу в гірських населених пунктах становила 878 гривень, то цьогоріч після запровадження другого етапу — 1317 гривень, а із введенням третього середня заробітна плата освітян із врахуванням 25-відсоткової надбавки за роботу у гірських населених пунктах сягне 1896 гривень. Щодо середньої заробітної плати лікарів, то при І етапі вона становила 910 гривень з урахуванням 25% надбавки „гірських”, після запровадження ІІ етапу – 1342 грн., при введенні ІІІ етапу ЄТС середня заробітна плата лікарів з урахуванням цієї 25-відсоткової надбавки становитиме 1910 гривень. Реалізація ініціативи Президента України щодо встановлення надбавки до посадового окладу в розмірі 20% бюджетникам, що працюють у глибинці, сприятиме відродженню села, — переконаний Петро Лазар. "
http://www.mukachevo.net/readnews.php?nid=11260


Вернуться в Новини, події, коментарі