Додаток N 4
до постанови Кабінету Міністрів України
від 21 травня 1992 р. N 258
Фізіологічні (медичні) норми
забезпечення продуктами харчування громадян,
які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи
(на місяць)
*******************************************************************
Найменування *Одиниця* На одну особу віком
продуктів * виміру **********************************************
* *до 1* від 1*від 3*від 7* від 11*від 14*старше
* *року* до 3 *до 7 *до 11* до 14 *до 18 * 18
* * * років*років*років* років *років *років
***************************************************************
Хліб
пшеничний кг - 1,09 3,41 3,88 4,65 5,43 8
Хліб житній -"- - - 1,86 3,88 4,65 5,43 2,5
Борошно
пшеничне -"- - 0,09 0,78 0,78 0,93 1,24 0,75
Крохмаль -"- - 0,09 0,09 0,12 0,16 0,16 0,25
Крупи,
макарони,
бобові -"- 0,9 1,09 1,4 1,56 1,86 2,17 1,5
Картопля -"- 1,24 3,1 7,75 9,30 10,85 12,40 9,6
Овочі різні -"- 1,56 6,2 10,85 10,85 12,4 13,95 16,3
Соки літрів 3,1 3,1 3,1 4,65 4,65 6,7 2
Цукор кг 0,31 1,56 1,56 1,71 1,86 1 2,2
Фрукти сухі -"- - - 0,47 0,47 0,47 0,47 0,66
Фрукти свіжі -"- 1,56 3,1 4,65 4,65 6,2 7,75 9,6
Мед -"- - - 0,16 0,16 0,22 0,22 0,31
Кондитерські
вироби на
пектині -"- - - 0,47 0,62 0,78 0,78 0,93
Масло вершкове -"- 0,31 0,31 0,93 0,93 1,09 1,09 0,5
Олія -"- - - 0,31 0,37 0,47 0,53 0,8
Молоко і
кисломолочні
продукти -"- 17,05 20,15 13,02 12,4 12,4 12,4 11,8
Сир -"- 1,24 1,56 1,24 1,24 1,56 1,86 0,75
Сметана,
вершки -"- 0,16 0,16 0,47 0,47 0,62 0,51 0,62
Сир твердий -"- - - 0,31 0,31 0,47 0,47 0,45
М'ясо,
м'ясопродукти -"- - 1,56 3,72 4,03 4,96 6,2 6,7
Риба,
рибопродукти -"- - 0,31 1,56 1,56 1,86 2,17 1,75
Суміші "Малиш",
"Віталакт"
тощо -"- 2,26 - - - - - -
Яйця штук 15 15 31 31 31 31 23
Плодоовочеві умовних
консерви банок 31 31 - - - - -
М'ясні
пюреподібні
консерви -"- 15 15 - - - - -
Чай грамів - 3,2 6,2 9,3 9,3 9,3 9,3
Какао -"- - 31 31 31 31 31 31
Кава ячмінна -"- - 31 31 62 62 93 93
Сіль кг - 0,12 0,25 0,25 0,25 0,31 0,31
Дріжджі грамів - - 31 31 31 31 31
Ванільний
цукор -"- - - 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3
Лавровий лист -"- - - 0,31 0,62 0,62 0,62 1 []
Маргарин кг - - - - - - 0,36
*************************************************************
Додаток N 5
до постанови Кабінету Міністрів України
від 21 травня 1992 р. N 258
Додатковий набір продуктів харчування,
понад фізіологічні норми, для осіб, віднесених до І категорії
(на місяць)
***************************************************************
Найменування продуктів * Одиниця * Кількість
* виміру *
***************************************************************
Крупа гречана кілограмів 1
Цитрусові -"- 2
Мед бджолиний -"- 1
Яловичина -"- 2
Ковбасні вироби -"- 2
Оселедці -"- 0,5
Молоко згущене -"- 1
Сир твердий -"- 0,5
Масло вершкове -"- 1,5
Кава натуральна грамів 60
Ікра лососева банок 1
Консерви "Печінка тріски" -"- 2
Шпроти, сардини -"- 1
Краби (консерви) -"- 1 М'ясні консерви -"- 2
Какао грамів 100
Чай -"- 60