Список форумов Пенсії та види пенсій Пенсії військовослужбовцям і членам їх сімей Будет ли перерасчет пенсий в Деп. по исполнению наказаний?

Будет ли перерасчет пенсий в Деп. по исполнению наказаний?

Пенсії за Законом № 2262-XII
Absent Аватара пользователя
участник

Сообщения: 191
Откуда: Харьков
Постановой КМ України № 170 від 24.02.2010г. " Про внесення змін у додатки 20 і 21 до постанови Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2007 р. N 1294" збільшені посадові оклады.
Відповідно до ст.63 Закона Украины "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" усі призначені за цим Законом пенсії підлягають перерахунку у зв'язку зі зміною розміру хоча б одного з видів грошового забезпечення відповідних категорій військовослужбовців, осіб, які мають право на пенсію за цим Законом, перерахунок пенсій здійснюється на момент виникнення права на перерахунок пенсій і провадиться у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, у строки, передбачені частиною другою статті 51 цього Закону."
Так що?..Буде підвищення пенсії???

Слава40 активист

Сообщения: 651
Думаю что будет. Юля перед уходом все ограничения снимет.но в такое время чтобы выплачивал уже премьер от нового гаранта. А там бог его знает...

Absent Аватара пользователя
участник

Сообщения: 191
Откуда: Харьков
Постанова КМ №170 вступила вдействие))))


Вернуться в Пенсії військовослужбовцям і членам їх сімей

cron